Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS

Garmin Edge 820 & Explore 820

rimol
Forum-lid
Berichten: 3
Lid geworden op: 27 jun 2018 15:30

rimol 10 jan 2019 14:00

ik heb nu firmware versie 11.0 erop. echter heb ik geen mogelijkheid om een andere taal te kiezen dan engels en portugees. Hebben meer mensen dit?


opgelost ondertussen, kan je instaleren via garmin expres

rene-canyon
Forum-lid
Berichten: 325
Lid geworden op: 06 apr 2010 21:11

rene-canyon 17 feb 2019 12:28

Wellicht is er een simpele oplossing; gisteren voor het eerst de navigatie functie gebruikt met een gpx bestand. Met aanwijzingen op het scherm met pijltjes. Helaas viel de 820 halverwege uit en moest ik 'm even op nieuw opstarten. Het duurde daarna ca. 10 km voordat er weer aanwijzingen met pijltjes op het scherm kwamen. Het herladen van de straat namen duurde ook zeer lang.

Gabrie
Forum-lid
Berichten: 209
Lid geworden op: 25 mei 2016 23:42

Gabrie 17 feb 2019 19:08

Een simpel grijs-wit navigatie scherm zoals op Wahoo zou wel fijn zijn. Is dat in te stellen?
Afbeelding

Patrick M
Forum-lid
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 jul 2018 13:05

Patrick M 23 feb 2019 14:24

JRBosma schreef: 26 okt 2018 14:15
Patrick M schreef: 21 jul 2018 13:09 Sinds ik vorige week mijn 820 Edge geüpdatet heb kan ik geen rondrit meer maken.
Het apparaat geeft dan routeberekeningsfout.

Heeft iemand een idee wat er aan de hand is, en hoe dit opgelost kan worden?
Heb je dit inmiddels opgelost? Ik loop tegen hetzelfde probleem aan.
Of misschien iemand anders die hier een oplossing voor heeft?
Ik heb een punt gepakt bij ons in de buurt. Vandaar laat ik hem zoeken. Dan vindt hij soms routes. Optimaal is het niet. Garmin reageert nergens op

roeieber
Forum-lid
Berichten: 916
Lid geworden op: 12 aug 2005 01:51

roeieber 01 mar 2019 18:22

Ik gebruik mijn 820 ook voor indoortrainingen. De 820 regelt dan de weerstand van de Tacx om op het juiste vermogen te fietsen, dit werkt goed. Nu heb ik sindskort een wattagemeter (rotor inpower) en ik wil dat de garmin de tacx aanstuurt (output) met de input van de wattagemeter. Is dit mogelijk? Hoe?
I Am SpeCiAliZed

d.s.
Forum-lid
Berichten: 559
Lid geworden op: 25 jul 2006 15:41

d.s. 02 mar 2019 07:45

Het lukt me niet om mijn Edge 820 te koppelen met Garmin Connect.
Als ik een toestel wil toevoegen herkend mijn iPhone de 820 niet.
Normaal moet ik in dit scherm de 820 zien staan, maar daar staat dus niks.
Kan iemand helpen ?
Bijlagen
IMG_6997.png

Gebruikersavatar
csteenbe
Forum-lid
Berichten: 3004
Lid geworden op: 01 aug 2006 12:24

Gebruikersavatar csteenbe 02 mar 2019 08:00

Kijk eens in je iPhone BT connecties of daar nog een paar oudere BT connecties staan ? iPhone eens booten helpt ook wel eens.
Elvis is niet meer :-(

d.s.
Forum-lid
Berichten: 559
Lid geworden op: 25 jul 2006 15:41

d.s. 02 mar 2019 09:26

csteenbe schreef: 02 mar 2019 08:00 Kijk eens in je iPhone BT connecties of daar nog een paar oudere BT connecties staan ? iPhone eens booten helpt ook wel eens.
Done. Blijft hetzelfde.

Gebruikersavatar
csteenbe
Forum-lid
Berichten: 3004
Lid geworden op: 01 aug 2006 12:24

Gebruikersavatar csteenbe 02 mar 2019 10:11

Neem aan BT op beide aan ;-)

Wat je ook eens kunt proberen is de 820 te verwijderen in Garmin Connect en/of Garmin Express.
Elvis is niet meer :-(

Marcostop
Forum-lid
Berichten: 11
Lid geworden op: 02 mar 2019 10:11

Marcostop 02 mar 2019 10:19

Hallo,

Ik navigeer met een Garmin 820, prima navigatie, enige irritatiepuntje zijn de TBT aanwijzingen bij (flauwe) bochten. Kun je dit uitzetten of voorkomen?

Ook zijn soms wisselingen van baan (fietspad verplaatst zich bijvoorbeeld van de linkerkant van de weg naar de rechter) soms erg verwarrend.

Is er voor dit soort situaties nog verfijning in de instellingen mogelijk?

d.s.
Forum-lid
Berichten: 559
Lid geworden op: 25 jul 2006 15:41

d.s. 03 mar 2019 07:44

csteenbe schreef: 02 mar 2019 10:11 Neem aan BT op beide aan ;-)

Wat je ook eens kunt proberen is de 820 te verwijderen in Garmin Connect en/of Garmin Express.
Na een paar keer GC te verwijderen en terug te plaatsen is het eindelijk gelukt.

Gebruikersavatar
asmeets
Forum-lid
Berichten: 703
Lid geworden op: 22 sep 2009 23:23
Contact

Gebruikersavatar asmeets 20 mar 2019 20:18

Ik weet niet of deze vraag al is gesteld maar ik kan er in ieder geval niets over vinden. Mocht dit ergens al in een draadje staan lees ik het graag.

Sinds kort train ik met een trainingsprogramma. Vandaag moest ik de eerste keer trainen op power. Dat kan ik netjes instellen in Garmin connect en als ik de training start zie ik netjes een zone waarbinnen ik moet trainen. So far so good en als je op hartslag traint is dit perfect. De waarden schieten echter alle kanten op omdat de powermeter de actuele power laat zien. Weet iemand of ik dat kan aanpassen zodat bijvoorbeeld de power per 10 seconden zie? Met de standaard velden kan dit wel. Ik verwacht dat de fluctuatie dan minder wordt.

Ben benieuwd of ik dit op kan lossen.

Plaats reactie