Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS

Sigma Rox 10 GPS

Gebruikersavatar
Sweety2008
Forum-lid
Berichten: 3095
Lid geworden op: 26 sep 2014 23:11

Gebruikersavatar Sweety2008 27 apr 2016 20:46

Ooh dus ik moet eerst mijn laptop halen en mij in het Sigma datacenter inloggen. Ik dacht dat ik meteen alles via mijn smartphone kan doen.
Ghost Nivolet 6LC

Gebruikersavatar
Corrosie
Forum-lid
Berichten: 59
Lid geworden op: 26 feb 2015 21:25

Gebruikersavatar Corrosie 27 apr 2016 20:49

Nee, dat bedoel ik niet. Bij iphone heet de app 'sigma data center'. Ik neem aan dat de naam gelijk is bij android.
Via de update site van Sigma kun je ook naar de app store om de app te downloaden.

Gebruikersavatar
Sweety2008
Forum-lid
Berichten: 3095
Lid geworden op: 26 sep 2014 23:11

Gebruikersavatar Sweety2008 27 apr 2016 20:52

Oke heb een Samsung Galaxy Grand NEO. Ga straks even kijken.
Ghost Nivolet 6LC

jer81
Forum-lid
Berichten: 632
Lid geworden op: 06 aug 2014 17:21

jer81 27 apr 2016 21:36

De app is volgens mij precies hetzelfde als data center op de pc. Dat is wel fijn, heerlijk op de bank met de tablet de ritten bekijken. Nu nog lekker veel data aanmaken dit jaar.

Fietser_1971
Forum-lid
Berichten: 186
Lid geworden op: 30 aug 2015 11:47

Fietser_1971 29 apr 2016 20:39

Als ik het goed heb is de app alleen geschikt voor tablets.
Zou nog wel eens iets zijn wat sigma mag verbeteren.

Gebruikersavatar
richard-w
Forum-lid
Berichten: 608
Lid geworden op: 16 aug 2007 21:29

Gebruikersavatar richard-w 29 apr 2016 20:43

Fietser_1971 schreef:Als ik het goed heb is de app alleen geschikt voor tablets.
Zou nog wel eens iets zijn wat sigma mag verbeteren.
Klopt de app kan niet op een telefoon worden geinstalleerd.

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Gebruikersavatar
Sweety2008
Forum-lid
Berichten: 3095
Lid geworden op: 26 sep 2014 23:11

Gebruikersavatar Sweety2008 29 apr 2016 22:09

Dat is dan weer jammer.
Ghost Nivolet 6LC

Herberthwe
Forum-lid
Berichten: 3
Lid geworden op: 02 aug 2015 11:27

Herberthwe 03 mei 2016 20:44

Sinds kort ben ik ook in het bezit van de rox 10! Keuze mede gemaakt door alle tips en aanbevelingen in dit topic, thnx! :)

Weten jullie of je in data center ook het startpunt van een route kan wijzigen? (route zelf hoeft niet te veranderen)..

Gebruikersavatar
Sweety2008
Forum-lid
Berichten: 3095
Lid geworden op: 26 sep 2014 23:11

Gebruikersavatar Sweety2008 03 mei 2016 21:46

Goede vraag dit wil ik ook graag weten.
Ghost Nivolet 6LC

Gebruikersavatar
Corrosie
Forum-lid
Berichten: 59
Lid geworden op: 26 feb 2015 21:25

Gebruikersavatar Corrosie 03 mei 2016 21:55

ja hoor, dat kan. Kies een route, klik op het "pennetje" waarmee je in het menu "route bewerken" komt. Nu kun je routepunten, waaronder startpunt, toevoegen, verslepen etc.

Herberthwe
Forum-lid
Berichten: 3
Lid geworden op: 02 aug 2015 11:27

Herberthwe 04 mei 2016 21:01

Ik probeer dat, maar de geïmporteerde route veranderd dan helemaal..?

Ik heb pas een route gefietst, en daar op een ander startpunt begonnen dan de officiële.. Volgens mij geen probleem, maar toen ik voorbij het officieel startpunt was ging het pijltje helemaal aan de boven kant, zodat ik niet in het voren kon zien hoe route verloopt. En dat fietst toch wat minder lekker...

Gebruikersavatar
richard-w
Forum-lid
Berichten: 608
Lid geworden op: 16 aug 2007 21:29

Gebruikersavatar richard-w 04 mei 2016 21:28

Volgens mij kun je ook ergens instellen of je route punt voor de start of na de finish wilt toevoegen. Ik heb mij rox niet meer dus kan niet meer controleren hoe dit werkt.

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Plaats reactie