Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS

Strava: Vragen, Opmerkingen, Tips&Tricks

pwaverijn
Forum-lid
Berichten: 691
Lid geworden op: 16 jan 2009 13:59
Locatie: Amstelveen

pwaverijn 12 mar 2016 06:48

Als ik me niet vergis moet je met bluetooth verbonden zijn met je telefoon (die dan weer internet heeft) én de gewenste segementen als favoriet markeren op strava. Zo werkte het op de 810 een paar maanden geleden. Ik heb het nu al heel lang niet gebruikt.
accepteren kun je leren!

brekson
Forum-lid
Berichten: 1285
Lid geworden op: 27 mei 2008 15:55
Locatie: Grensstreek

brekson 12 mar 2016 12:24

Maar bij mij zou het dan werken zonder telefoon, gebruik die niet
Garmin 1000 heeft alles aan boord denk ik dan
Straks eens proberen
Ultimate CF SL DISC 9.0 DI2, Speci Turbo S, Sworks Venge, specialized epic pro

brekson
Forum-lid
Berichten: 1285
Lid geworden op: 27 mei 2008 15:55
Locatie: Grensstreek

brekson 12 mar 2016 12:29

Toch nog eerst dit, is het genoeg om het segment te voorzien van een "ster"
Of moet ik "doel stellen" , of toch nog eerder "export effort as virtual partner" ?
Ultimate CF SL DISC 9.0 DI2, Speci Turbo S, Sworks Venge, specialized epic pro

specializedmerida
Forum-lid
Berichten: 491
Lid geworden op: 03 okt 2013 17:49

specializedmerida 13 mar 2016 13:14

plantagenet schreef:Ik constateer net dat Strava geen 'streaming' route laat zien als ik de fly-by's bekijk. Normaal zie je dan van de andere fietsers hun route op het kaartje. Nu krijg ik alleen de kaart van Afrika te zien; ook als ik inzoom op mijn fietsroute zie ik geen routelijntjes lopen. Iets tijdelijks lijkt me...hebben jullie dit ook?
Via Chrome werkt het wel,lijkt een probleem met Explorer te zijn
sensa guilia
Cannondale scalpel
Trek Superfly 100 pro sl

DDX
Forum-lid HC
Berichten: 4509
Lid geworden op: 23 aug 2013 21:30

DDX 19 mar 2016 23:52

Tot paar weken geleden kon je van foto's die je op strava geupload had eenvoudig de direct url krijgen door properties op foto op te vragen.
Als je dat nu doet krijg je rit url te zien.
Iemand nog tip hoe je eenvoudig direct url van plaatje kan opvragen zodat je foto's bijvoorbeeld hier kan posten ?

ted038
Forum-lid
Berichten: 1480
Lid geworden op: 10 dec 2004 16:13
Locatie: Zwolle

ted038 20 mar 2016 15:12

Als het je eigen foto's zijn, zullen deze toch ook op je smartphone of ander soort fototoestel staan ?

DDX
Forum-lid HC
Berichten: 4509
Lid geworden op: 23 aug 2013 21:30

DDX 20 mar 2016 22:38

Klopt maar extra werk om ze dan ergens anders te zetten/hosten, strava oplossing is dan het makkelijkst en snelst.

Gebruikersavatar
ric
Forum-lid
Berichten: 871
Lid geworden op: 09 aug 2007 00:21
Locatie: Nieuwkoop

Gebruikersavatar ric 21 mar 2016 07:37

Misschien is Tapatalk een optie voor je?
Bianchi Aria / Kona Rove St / Octane One Prone / (Boardman SLR 9.8 on Saris H3)

Gebruikersavatar
Lcsmet
Forum-lid HC
Berichten: 13870
Lid geworden op: 30 mar 2009 18:55
Locatie: Het Soete Land van Waes

Gebruikersavatar Lcsmet 21 mar 2016 12:29

DDX schreef:Tot paar weken geleden kon je van foto's die je op strava geupload had eenvoudig de direct url krijgen door properties op foto op te vragen.
Als je dat nu doet krijg je rit url te zien.
Iemand nog tip hoe je eenvoudig direct url van plaatje kan opvragen zodat je foto's bijvoorbeeld hier kan posten ?
Kan nog wel hoor.
Gewoon op je naam "dubbelklikken en dan staan al je foto's bovenaan de pagina
https://www.strava.com/athletes/12279550
En dan rechtsklikken en je bent vertrokken.
PS: voorbeeld is niet mijn account :)
There's a time to live, but isn't it strange
That as soon as you're born you're dying

Gebruikersavatar
JM_H
Forum-lid
Berichten: 1234
Lid geworden op: 25 jul 2013 13:17
Locatie: Betuwe

Gebruikersavatar JM_H 21 mar 2016 13:56

Geen idee hoe je dat doet Lcsmet, eerste keer lukt dat. Bij de 2e foto niet meer...
Tapatalk is eventueel wel een alternatief om relatief makkelijk foto's toe te voegen.
Afbeelding

Gebruikersavatar
monsieurpinot
Moderator
Berichten: 4424
Lid geworden op: 21 jun 2007 15:01
Locatie: Amsterdam

Gebruikersavatar monsieurpinot 21 mar 2016 18:38

Ja bij die foto's bovenaan je profiel kan het nog, maar daar staan ze niet allemaal. De kleine fotootjes bij een rit worden geopend in een eigen viewer vanwaar je niet meer de grote jpg kunt achterhalen. Misschien is er een omweggetje, zal ook eens zoeken

Gebruikersavatar
amclassic-fan
Moderator
Berichten: 24328
Lid geworden op: 23 jun 2004 17:56
Locatie: Leende

Gebruikersavatar amclassic-fan 21 mar 2016 18:55

Ik heb even gezocht, maar ook in source zie ik de link niet meer staan. Ze hebben het goed dicht getimmerd zo te zien.
‘Whatever you do, those other fuckers are doing more.’
Afbeelding

Plaats reactie