Trainings App

Vragen en discussies over fietstraining, sportvoeding en gezondheid
Gebruikersavatar
cannae
Forum-lid
Berichten: 445
Lid geworden op: 04 dec 2010 09:58

Gebruikersavatar cannae 07 okt 2011 09:55

bij endomundo kun je in de betaal versie ook ander mans routes rijden. daarnaast heb je uitdagingen om zoveel mogelijke km's te rijden in een bepaalde periode met prijzen voor de winnaar.
enjoy the ride

Gebruikersavatar
thijsfietst
Forum-lid
Berichten: 8
Lid geworden op: 10 okt 2011 23:49
Locatie: Groningen

Gebruikersavatar thijsfietst 11 okt 2011 15:29

Ik heb vorig jaar een tijdje Cyclemeter (http://www.abvio.com/cyclemeter/" onclick="window.open(this.href);return false;) gebruikt om mijn rondjes via http://www.grootverzet.nl" onclick="window.open(this.href);return false; te gebruiken. Dat zag er allemaal mooi uit, maar het blijft hangen in een beta-versie en ik kreeg ook veel reactie-spam op mijn e-mail adres binnen, dus daar ben ik mee opgehouden.

Sinds een paar weken gebruik ik nu ook http://www.strava.com" onclick="window.open(this.href);return false; en de bijbehorende iPhone app. Werkt allemaal erg goed, hoewel de maximumsnelheid er wel eens flink naastzit via GPS, dat ligt volgens mij niet aan de applicatie zelf. Strava is gratis, maar heeft ook een betaalde variant met uitgebreidere mogelijkheden. Erg belangrijk; de applicatie van Strava gebruikt veel minder batterijvermogen als Cyclemeter lijkt het, dus ik kan langere rondjes fietsen om ze later op te slaan :)

Gebruikersavatar
raphael
Forum-lid
Berichten: 775
Lid geworden op: 01 sep 2005 22:12

Gebruikersavatar raphael 11 okt 2011 22:11

cannae schreef:Ik gebruik ook endomondo het is een prettige app alleen ik heb al 2 keer gehad dat hij de gereden route niet registreerde behalve de trainingstijd. Mijn oplossing is om te controleren of hij wel een goed signaal heeft voor ik start waarna ik mijn Samsung Galaxy ongelockt in terug de case duw voor hij in de achterzak verdwijnt wat lijkt te werken. Het is achteraf wel irritant wanneer je erachter komt dat route niet is vastgelegd dus nu controleer ik na 5 minuten of hij wel draait.
Ah, herkenbaar! ik gebruik Endomondo op mijn HTC HD2, had ook last van dat niet registreren. Oplossing was hier om niet het 'ophangen' knopje in te drukken (dat sluit blijkaar niet alleen scherm maar ook Endomondo af) maar bij options 'lock device' te gebruiken. Sindsdien geen probleem meer. Nu nog op zoek naar een borstband met Bluetooth.
Ben trouwens wel blij met lage stroomverbruik van Endomondo, de 150km van de DtD ging zonder probleem (bijna 5uur)

flapuit
Forum-lid
Berichten: 18
Lid geworden op: 14 jul 2011 12:09

flapuit 21 okt 2011 22:22

Hier ook tevreden gebruiker van Endomondo, wel jammer dat de bluetooth borstbanden zo duur zijn.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 15 gasten