Wahoo ELEMNT Roam

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 23599
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 03 mei 2019 11:13

Welk verzet je rijdt > helaas kan dat bij Wahoo niet in het 50x12 formaat.
Hoeveel er nog in je batterij zit > helaas kan dit alleen via sensor details en niet via een los dataveld.

tomtom
Forum-lid
Berichten: 1098
Lid geworden op: 29 apr 2006 23:13
Locatie: Arnhem

tomtom 03 mei 2019 11:22

Edit
Laatst gewijzigd door tomtom op 03 mei 2019 12:51, 1 keer totaal gewijzigd.
Canyon Ultimate CF SLX Disc
Canyon Aeroad CF SLX Disc

tomtom
Forum-lid
Berichten: 1098
Lid geworden op: 29 apr 2006 23:13
Locatie: Arnhem

tomtom 03 mei 2019 11:25

Eddy Merckx schreef:
03 mei 2019 11:11
Ik heb Di2, en een Elemnt Bolt, maar die zijn niet aan elkaar gekoppeld. Welke functies mis ik precies?
Je plaatst dit in het verkeerde forum volgens mij :)
Canyon Ultimate CF SLX Disc
Canyon Aeroad CF SLX Disc

Critic
Forum-lid
Berichten: 606
Lid geworden op: 28 jul 2015 19:17

Critic 03 mei 2019 12:26

Eddy Merckx schreef:
03 mei 2019 11:11
Ik heb Di2, en een Elemnt Bolt, maar die zijn niet aan elkaar gekoppeld. Welke functies mis ik precies?
Mogelijk mis je een di2 batterij met bt functie?!

Eddy Merckx
Forum-lid
Berichten: 128
Lid geworden op: 15 feb 2018 09:27

Eddy Merckx 03 mei 2019 20:03

havana schreef:
03 mei 2019 11:13
Welk verzet je rijdt > helaas kan dat bij Wahoo niet in het 50x12 formaat.
Hoeveel er nog in je batterij zit > helaas kan dit alleen via sensor details en niet via een los dataveld.
Als het dit maar is, vind ik dat niet zo interessant

DDX
Forum-lid
Berichten: 3456
Lid geworden op: 23 aug 2013 21:30

DDX 03 mei 2019 20:10

Critic schreef:
03 mei 2019 12:26
Eddy Merckx schreef:
03 mei 2019 11:11
Ik heb Di2, en een Elemnt Bolt, maar die zijn niet aan elkaar gekoppeld. Welke functies mis ik precies?
Mogelijk mis je een di2 batterij met bt functie?!
Je mist dan (naar mijn mening) vooral dat je met buttons op shifters de pagina kan wisselen.
Andere functies gebruik ik niet echt. (ok batterijstatus kijken is handig, maar kan ook prima via ledje van di2 junction)

tomtom
Forum-lid
Berichten: 1098
Lid geworden op: 29 apr 2006 23:13
Locatie: Arnhem

tomtom 03 mei 2019 20:16

Dat lichtje dat je bij een Canyon Aerocockpit en/of Speedmax (zoals bij mijn fietsen) dus niet kunt zien....:(
Canyon Ultimate CF SLX Disc
Canyon Aeroad CF SLX Disc

DDX
Forum-lid
Berichten: 3456
Lid geworden op: 23 aug 2013 21:30

DDX 03 mei 2019 20:21

tomtom schreef:
03 mei 2019 20:16
Dat lichtje dat je bij een Canyon Aerocockpit en/of Speedmax (zoals bij mijn fietsen) dus niet kunt zien....:(
Huh, hoe kan je dan laadkabel bevestigen ? ledje zit er zo ongeveer naast toch ?

tomtom
Forum-lid
Berichten: 1098
Lid geworden op: 29 apr 2006 23:13
Locatie: Arnhem

tomtom 03 mei 2019 20:27

SqueeZer schreef:
03 mei 2019 20:19
tomtom schreef:
03 mei 2019 20:16
Dat lichtje dat je bij een Canyon Aerocockpit en/of Speedmax (zoals bij mijn fietsen) dus niet kunt zien....:(
Is dat dan niet eerder een engineering fout van jouw fiets in plaats van jouw GPS? :roll: :mrgreen:
Je bedoeld mijn fietscomputer, de Bolt? Tsja....Garmin kon dit 3-4 jaar geleden al dusss. En met laden is het dus inderdaad een beetje gedoe: kastje eruit wippen en met wat moeite kabel erin. Dat is niet ideaal maar weegt zeker op tegen een leluk kastje onder je stuur :)! En het moet 1-2 per seizoen.....dus tsja waar praten we over. Maar uiteraard check ik wel regelmatig of de Di2 toch niet “toevallig” leeg is gelopen
Canyon Ultimate CF SLX Disc
Canyon Aeroad CF SLX Disc

Gebruikersavatar
alliance_0
Forum-lid
Berichten: 1415
Lid geworden op: 08 aug 2010 02:06

Gebruikersavatar alliance_0 03 mei 2019 20:28

Waarom gaat het hier nu ineens over DI2 en de Bolt?? Beide items hebben een eigen topic. Hier hebben we het over de Roam!

Gebruikersavatar
TL@
Forum-lid
Berichten: 3596
Lid geworden op: 20 dec 2012 13:15

Gebruikersavatar TL@ 03 mei 2019 20:30

Ja, 1 van de tekortkomingen van de Roam :D
Afbeelding

Gebruikersavatar
Kiekeboe
Forum-lid
Berichten: 1667
Lid geworden op: 31 mar 2010 11:03
Locatie: West-Vlaanderen (B)

Gebruikersavatar Kiekeboe 04 mei 2019 21:28

havana schreef:
01 mei 2019 21:21
Erg triest dat ze de bezel op de doos en op bepaalde promotiebeelden kleiner hebben gemaakt dan deze in werkelijkheid is. Dit is gewoon bedrog IMHO.
echt schandalig :evil:

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers