Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
gandalf
Forum-lid
Berichten: 364
Lid geworden op: 08 mei 2004 19:21

gandalf 23 jul 2018 00:41

Heb de route er uiteindelijk wel opgekregen door 'm te cp'en in routes en dan via de Bolt te syncen maar lijkt me dus iets wat in de app zit.
It is not a lie if you believe it...

Gebruikersavatar
Rubik
Forum-lid
Berichten: 95
Lid geworden op: 30 mar 2018 17:58

Gebruikersavatar Rubik 23 jul 2018 08:50

In de laatste paar recensies op de google play store lees ik dit ook. Het lijkt dus een probleem sinds de laatste versie van de Elemnt app.

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 23204
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 23 jul 2018 09:52

Inderdaad een bug in de app, ticket aangemaakt bij Wahoo en men wist mij te melden dat er vandaag een fix komt.

@ gandalf

Ik snap even niet hoe je dit nu gedaan hebt?

Drossie2
Forum-lid
Berichten: 280
Lid geworden op: 19 mei 2017 23:22

Drossie2 23 jul 2018 12:27

Swedish Chef schreef:
22 jul 2018 21:46
idem.
Had wat gpx-en voor de vakantie uitgezocht, die werden geen van allen gepruimd door de app.
Toen een gpx geprobeerd die eerder wel goed is gegaan, ook die kon niet worden geïmporteerd. Begin te denken dat het iets in de app moet zijn.
Ah. Ik wou gisteren een route via routeyou importeren. Normaal lukt dat zonder problemen.
Gisteren kreeg ik steeds melding dat het bestand foutief was. Ik heb meer dan een half uur geprobeerd, maar niets lukte.
Uiteindelijk heb ik Strava de route (minder mooi) laten berekenen.
Hopelijk komt de fix vandaag.
Giant TCR Advanced Pro 1 2019
Kona Rove NRB DL 2018
Fairlight Strael 2.0

gandalf
Forum-lid
Berichten: 364
Lid geworden op: 08 mei 2004 19:21

gandalf 23 jul 2018 12:32

@havana: gpx file downloaden naar je harde schijf. Bolt aan je pc hangen en aanzetten zodat die als tijdelijke drive wordt gezien. Vervolgens kopieer de gpx file en plakt 'm in de map Routes op de Bolt. Bolt ontkoppelen, naar de pagina met de map, routes knop klikken en daarna Sync. De route wordt dan zichtbaar op de Bolt. In de app zie ik 'm niet maar ik weet niet of dat normaal is
It is not a lie if you believe it...

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 23204
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 23 jul 2018 16:33

Sync knopje was ik vergeten. Nu gelukt.

Gebruikersavatar
Swedish Chef
Forum-lid
Berichten: 1025
Lid geworden op: 05 apr 2012 20:16
Locatie: Enschede

Gebruikersavatar Swedish Chef 23 jul 2018 18:20

Van de supportafdeling van Wahoo de volgende reactie gekregen:

Thank you for contacting us and I am sorry that you are experiencing this issue with route file import. This is an issue that our team is aware of and is actively working to correct. While we do not have an exact time for a fix at the moment it is a priority for our development team and we hope to have it resolved in the near future.

Since we have an open ticket with our development team, all customer service tickets related to the issue (including this one) will be marked as “On-Hold” and merged with the developer ticket to be monitored internally. This process allows us to send automatic notifications when changes are complete. Full release notes are posted on https://support.wahoofitness.com


Be sure to keep your app and device up-to-date to receive the fix, when available.

We sincerely apologize for any inconvenience and appreciate your patience and support as we strive to serve you better. Please let us know if you have any additional questions or concerns in the meantime.

Thanks for being a Wahoo customer,

Gebruikersavatar
Swedish Chef
Forum-lid
Berichten: 1025
Lid geworden op: 05 apr 2012 20:16
Locatie: Enschede

Gebruikersavatar Swedish Chef 24 jul 2018 17:43

En bericht dat het problemen rond het importeren van routes is opgelost. Bij mij werkt het nu weer.

This note is a follow-up to your ticket. We want our customers to be happy with our products and support. We appreciate your patience while this issue was remedied.

Customer experienced issues when trying to import files. An update was made to our cloud services to remedy your issue. Please try agin to import the files. If you experience additional issues, please contact us.

Thank you
Don Murtha
Head of Customer Operations

Drossie2
Forum-lid
Berichten: 280
Lid geworden op: 19 mei 2017 23:22

Drossie2 24 jul 2018 20:14

Swedish Chef schreef:
24 jul 2018 17:43
En bericht dat het problemen rond het importeren van routes is opgelost. Bij mij werkt het nu weer.

This note is a follow-up to your ticket. We want our customers to be happy with our products and support. We appreciate your patience while this issue was remedied.

Customer experienced issues when trying to import files. An update was made to our cloud services to remedy your issue. Please try agin to import the files. If you experience additional issues, please contact us.

Thank you
Don Murtha
Head of Customer Operations
Hier werkt het ook nu. Bedankt voor je bericht!

Ik was al een hele dag aan het wachten op een update van de app, maar dat blijkt dus niet nodig.
Giant TCR Advanced Pro 1 2019
Kona Rove NRB DL 2018
Fairlight Strael 2.0

Magic666
Forum-lid
Berichten: 189
Lid geworden op: 01 sep 2014 22:13

Magic666 24 jul 2018 21:17

even een check:
Wifi op Bolt staat aan, Strava koppeling is actief. Als ik dan een rit gereden heb zou de Bolt toch automatisch de rit moeten syncen met Strava?

Dat duurde voor mijn gevoel lang dus heb ik op mijn mobiel de BT maar aangezet en poef, berichtje dat de rit op Strava stond.

Toeval? (kan het syncen soms iets langer duren?)

Letsgocycling
Forum-lid
Berichten: 3
Lid geworden op: 25 jul 2018 08:39

Letsgocycling 25 jul 2018 08:56

Ik heb t zelfde probleem, kreeg ook de melding dat t opgelost zou zijn, echter bij mij werkt t nog steeds niet... iemand nog tips?!!

Gebruikersavatar
Swedish Chef
Forum-lid
Berichten: 1025
Lid geworden op: 05 apr 2012 20:16
Locatie: Enschede

Gebruikersavatar Swedish Chef 25 jul 2018 09:49

Wat zou moeten werken is de bolt aansluiten op je pc, de routes kopiëren naar de map “ROUTES” die op de Bolt staat. Dan zou je ze moeten kunnen openen

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers