Wahoo ELEMNT GPS

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
monsieurpinot
Moderator
Berichten: 4438
Lid geworden op: 21 jun 2007 15:01
Locatie: Amsterdam

Gebruikersavatar monsieurpinot 18 mei 2016 17:25

Afbeelding

vanaf nu alle ervaringen/opmerkingen/vragen etc over de Wahoo ELEMNT GPS hier plaatsen s.v.p.

adviesprijs: € 329,99 voor losse computer (in Nederland online nog niet goedkoper tegengekomen)

voor een review van dit apparaat:
dc rainmaker: http://www.dcrainmaker.com/2016/03/waho ... eview.html
fiets.nl: http://www.fiets.nl/2016/03/25/wahoo-el ... scomputer/
http://www.fiets.nl/2016/10/13/doorgetest-wahoo-elemnt/

handige links:
Firmware en app updatelog:
http://support.wahoofitness.com/hc/en-u ... re-Updates
Google discussieforum, input gebruikers en communicatie met Wahoo:
https://groups.google.com/forum/#!forum ... emnt-users
Productpagina op de Wahoo site:
http://eu.wahoofitness.com/devices/gps- ... lemnt.html

13-10: Prijs aangepast en link toegevoegd [Door: Edwin]

Gebruikersavatar
snowkrash
Forum-lid
Berichten: 228
Lid geworden op: 06 aug 2013 11:57

Gebruikersavatar snowkrash 18 mei 2016 17:37

Nuttige links:

Firmware en app update log:
http://support.wahoofitness.com/hc/en-u ... re-Updates

Google discussie forum, input gebruikers en communicatie met Wahoo:
https://groups.google.com/forum/#!forum ... emnt-users

En uiteraard de productpagina op de Wahoo site:
http://eu.wahoofitness.com/devices/gps- ... lemnt.html

Vicenza
Forum-lid
Berichten: 403
Lid geworden op: 28 mei 2012 20:30

Vicenza 18 mei 2016 20:09

Kan je op de 'map page' nou eigenlijk maar één dataveld weergeven? En kan dat iets anders zijn dan de snelheid? (Bijvoorbeeld cadans, hartslag)

Op mijn Garmin 800 gaf ik altijd hartslag en cadans aan, dat vind ik eigenlijk wel het belangrijkste.

bram1234
Forum-lid
Berichten: 51
Lid geworden op: 28 mei 2015 08:46

bram1234 18 mei 2016 20:43

Je kan 2 velden zelf instellen op de map page.

Vicenza
Forum-lid
Berichten: 403
Lid geworden op: 28 mei 2012 20:30

Vicenza 18 mei 2016 21:08

Dat zou mooi zijn. In het dcrainmaker review staat namelijk "Then we’ve got the map page. You can change the single metric up top." En als je op plaatjes zoekt, zie je altijd alleen maar snelheid daar bovenin staan.

Ik vind het een zeer interessant alternatief voor Garmin! Mijn 800 gaat deze week naar de fabriek terug, als het repareren te duur wordt, zou de vervanger heel goed de elemnt kunnen worden (mits je beide velden inderdaad op de map page kan laten zien).

Gebruikersavatar
snowkrash
Forum-lid
Berichten: 228
Lid geworden op: 06 aug 2013 11:57

Gebruikersavatar snowkrash 18 mei 2016 21:34

Volgens mij is (voorlopig) slechts één dataveld mogelijk op de bovenste regel, op elke pagina. Dus ook op de maps pagina. Je bent aardig vrij te kiezen welke, ik heb nu (in plaats van snelheid) de rijrichting ingesteld op de maps pagina.

Er is behoefte aan twee datavelden op deze bovenste regel. Terecht, want die ruimte is nu ongebruikt.

bram1234
Forum-lid
Berichten: 51
Lid geworden op: 28 mei 2015 08:46

bram1234 18 mei 2016 22:37

Ik weet toch vrij zeker dat ik zowel de afgelegde afstand als de gemiddelde snelheid boven de kaart heb staan. Ga het morgen controleren. Mogelijk komt dit omdat ik een beta versie van de software draai en dit dus recent is aangepast.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Gebruikersavatar
monsieurpinot
Moderator
Berichten: 4438
Lid geworden op: 21 jun 2007 15:01
Locatie: Amsterdam

Gebruikersavatar monsieurpinot 19 mei 2016 01:52

snowkrash schreef:Nuttige links:

Firmware en app update log:
http://support.wahoofitness.com/hc/en-u ... re-Updates

Google discussie forum, input gebruikers en communicatie met Wahoo:
https://groups.google.com/forum/#!forum ... emnt-users

En uiteraard de productpagina op de Wahoo site:
http://eu.wahoofitness.com/devices/gps- ... lemnt.html
thanks, opgenomen in de startpost

Gebruikersavatar
snowkrash
Forum-lid
Berichten: 228
Lid geworden op: 06 aug 2013 11:57

Gebruikersavatar snowkrash 19 mei 2016 06:43

bram1234 schreef:Ik weet toch vrij zeker dat ik zowel de afgelegde afstand als de gemiddelde snelheid boven de kaart heb staan. Ga het morgen controleren. Mogelijk komt dit omdat ik een beta versie van de software draai en dit dus recent is aangepast.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Zou zomaar kunnen. Was in ieder geval op de wishlist opgenomen vanuit Google discussiegroep. Ik draai alleen officiële releases.

bram1234
Forum-lid
Berichten: 51
Lid geworden op: 28 mei 2015 08:46

bram1234 19 mei 2016 07:06

Bij deze. Zowel afgelegde afstand als huidige snelheid. Uiteraard in te stellen wat je zelf wilt. Waarom zou je overigens de rijrichting op de maps pagina willen hebben? Er staat aleen kompas op de kaart zelf.

Afbeelding

Gebruikersavatar
snowkrash
Forum-lid
Berichten: 228
Lid geworden op: 06 aug 2013 11:57

Gebruikersavatar snowkrash 19 mei 2016 07:24

Super! Dat wil ik ook.

Hopelijk snel de update.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Vicenza
Forum-lid
Berichten: 403
Lid geworden op: 28 mei 2012 20:30

Vicenza 19 mei 2016 23:34

Super, dank je wel!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten