Strava: Vragen, Opmerkingen, Tips&Tricks

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
DDX
Forum-lid
Berichten: 2263
Lid geworden op: 23 aug 2013 21:30

DDX 27 dec 2017 14:30

Hele user bestaat inmiddels niet meer, gok dat iemand strava support mailtje heeft gestuurd.
Ik had ritten al geflagd.

Gebruikersavatar
RVV
Forum-lid
Berichten: 827
Lid geworden op: 12 apr 2014 16:12

Gebruikersavatar RVV 27 dec 2017 22:42

Maar hoe doe je zoiets dan?
Afbeelding

foens
Forum-lid
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 apr 2014 20:15

foens 28 dec 2017 19:48

Hej
Na bijna 2 jaar niet tot weinig te fietsen, ga ik binnenkort er terug vollen bak aan beginnen.
Wat ik vroeger altijd deed was op strava via 'activiteiten zoeken', een ritje zoeken om GPX te downloaden. Ik deed dit simpel door afstand, tijd en hoogteverschil in te vullen, samen met de gemeente waar ik woon. Ik kreeg vroeger geweldig veel ritten, maar...
Dit lijkt niet meer te werken. Ik krijg geen lijst te zien, enkel mijn ritten. Is er op al die tijd iets veranderd? privacy ofzo?
Jammer want heb zo heel leuke ritten 'gestolen' ;)

mvg
Foens

DDX
Forum-lid
Berichten: 2263
Lid geworden op: 23 aug 2013 21:30

DDX 28 dec 2017 23:03

RVV schreef:
27 dec 2017 22:42
Maar hoe doe je zoiets dan?
gpx van iemand z'n rit downloaden
datum aanpassen en dan als jouw rit uploaden ?

Gebruikersavatar
RVV
Forum-lid
Berichten: 827
Lid geworden op: 12 apr 2014 16:12

Gebruikersavatar RVV 29 dec 2017 12:19

Phfff inderdaad wel heel erg kansloos :-(
Afbeelding

Gebruikersavatar
wrc1
Forum-lid
Berichten: 63
Lid geworden op: 18 jan 2013 15:37

Gebruikersavatar wrc1 10 jan 2018 14:12

Ik loop tegen een probleempje aan in strava. Misschien weet er iemand hoe ik het moet oplossen. Ik heb een garmin edge 1000. De ritten worden automatisch overgezet van garmin connect naar strava.

Vroeger stonden alle ritten in garmin connect als "Naamloos" of bv "venlo fietsen". Bij gevolg bij het aanmelden van strava heeft hij alles zo overgenomen.

Vorige maand was ik thuis en heb ik alle ritten eens goed gezet in garmin connect. Juiste naam, juiste type van rit,...

Bij nazicht van strava zie ik dat hij ze niet juist zet alhoewel ik wel garmin connect toestemming heb gegeven voor synchronisatie. Hij blijft alle oude namen behouden. Het gaat hier om ong. 560 ritten.

Kan er mij iemand helpen zodat mijn ritten juist worden aangepast in strava ? Of is dit niet mogelijk ?

Alvast bedankt
---
Pinarello Dogma 65.1 - Bianco rosso - Mavic Cosmic Carbone SLE

Gebruikersavatar
synapse
Forum-lid
Berichten: 415
Lid geworden op: 09 sep 2005 11:51

Gebruikersavatar synapse 10 jan 2018 14:23

RVV schreef:
29 dec 2017 12:19
Phfff inderdaad wel heel erg kansloos :-(
Misschien ben ik naïef, maar volgens mij bedoelt hij dat hij ze na het downloaden van de GPX ging narijden....
Courir c'est mourir un peu

Gebruikersavatar
scottwilko
Forum-lid
Berichten: 2838
Lid geworden op: 23 feb 2005 20:44

Gebruikersavatar scottwilko 10 jan 2018 14:36

wrc1 schreef:
10 jan 2018 14:12
Ik loop tegen een probleempje aan in strava. Misschien weet er iemand hoe ik het moet oplossen. Ik heb een garmin edge 1000. De ritten worden automatisch overgezet van garmin connect naar strava.

Vroeger stonden alle ritten in garmin connect als "Naamloos" of bv "venlo fietsen". Bij gevolg bij het aanmelden van strava heeft hij alles zo overgenomen.

Vorige maand was ik thuis en heb ik alle ritten eens goed gezet in garmin connect. Juiste naam, juiste type van rit,...

Bij nazicht van strava zie ik dat hij ze niet juist zet alhoewel ik wel garmin connect toestemming heb gegeven voor synchronisatie. Hij blijft alle oude namen behouden. Het gaat hier om ong. 560 ritten.

Kan er mij iemand helpen zodat mijn ritten juist worden aangepast in strava ? Of is dit niet mogelijk ?

Alvast bedankt
Eenmaal geupload blijft zo. Een wijziging in connect past hij inderdaad niet aan in Strava. Ook daar zul je alle activiteiten moeten bewerken.

Gebruikersavatar
wrc1
Forum-lid
Berichten: 63
Lid geworden op: 18 jan 2013 15:37

Gebruikersavatar wrc1 10 jan 2018 15:05

pffff amai wat een werk. Daar begin ik niet aan
---
Pinarello Dogma 65.1 - Bianco rosso - Mavic Cosmic Carbone SLE

Gebruikersavatar
chrisgr
Forum-lid
Berichten: 230
Lid geworden op: 20 sep 2005 00:41

Gebruikersavatar chrisgr 14 jan 2018 11:05

Ik heb een Wahoo Elemnt. Na het beëindigen van een rit, stel ik vast dat Strava niet de gegevens van het toestel overneemt.
Bvb de duur van de rit, de gemiddelde snelheid, het aantal omwentelingen......Ik heb bvb gemiddeld 87 omwentelingen terwijl dat op Strava dan maar 74 is.
Dit is omdat Strava de tijd die je stilstaat doorrekent.
Een vriend van mij heeft dat probleem niet met zijn Garmin. Zou het kunnen omdat in zijn geval Strava de gegevens overneemt van Garmin Connect?
Strava is een heel goed medium, maar toch vervelend dat het niet de correcte gegevens weergeeft.
Heeft iemand hier een oplossing voor?
geen signatuur

Gebruikersavatar
Jac
Forum-lid
Berichten: 1287
Lid geworden op: 27 jul 2011 19:43
Locatie: Veenendaal

Gebruikersavatar Jac 14 jan 2018 16:04

DDX schreef:
28 dec 2017 23:03
RVV schreef:
27 dec 2017 22:42
Maar hoe doe je zoiets dan?
gpx van iemand z'n rit downloaden
datum aanpassen en dan als jouw rit uploaden ?
Is het niet zo dat je daar een Premium abonnement voor moet hebben.
Cannondale Supersix hi mod Sram red
Notubes ZTR Alpha 340/400 Cris King R45
Fast Forward f4r-c

robbiey
Forum-lid
Berichten: 705
Lid geworden op: 28 aug 2011 18:33

robbiey 14 jan 2018 19:35

Hele rare vraag wellicht: als ik fiets tijdens een segment zie ik op dat moment dat ik onder of boven een bepaalde tijd van dat segment zit. Welke beste tijd is dit? ( in ieder geval niet mijn persoonlijke beste tijd)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten