*

Fiets magazine nr.12-2023 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

Fiets Travel

In je eigen omgeving fietsen is leuk, maar een uitstapje naar het buitenland is nog leuker. Net als afgelopen jaar organiseren wij, in samenwerking met Cycle Travel, ook in 2023 een drietal mooie reizen. Je kunt met ons mee naar de Dolomieten en Calpe. Liever wat dichter bij huis? Dan bieden wij ook de Ardennen Special, een fantastisch avontuur van drie dagen en volledig verzorgd.

Volkomen ontzorgde reizen

Onze fietsreizen zullen je volledig ontzorgen waardoor jij je alleen maar bezig hoeft te houden met fietsen. Er zijn mechaniekers, je fiets wordt gepoetst, er is altijd goede koffie en het gezelschap tijdens de reizen houden we klein. Ook onderweg word je voorzien van hulp, mocht dat nodig zijn. Onze accomodaties zijn ingericht op fanatieke fietsers en zijn gelegen op slimme locaties zodat je een goede uitvalbasis hebt. Tevens zijn het veelal nieuwe accomodaties met prima sanitair en comfortabele bedden. Alles wordt voor je tot in de puntjes geregeld!

In 2023 hebben we een aantal mooie bestemmingen voor je, we zetten ze hieronder voor je op een rij.


Spanje – Costa Blanca Cycling Experience

Waar: Calpe 
Wanneer: 21 t/m 26 maart 2023
Prijs: €999,- (incl. verblijft) / €1.549,-
Extra opties: vlucht bijboeken, massage, fietsverhuur

In het voorjaar organiseren wij onze tweede Costa Blanca Cycling Experience. De Spaanse kustregio is enorm populair in het profpeloton vanwege het zachte mediterrane klimaat, het afwisselende landschap en de goede wegen. Ervaar zelf hoe het is om jezelf daar al in het vroege voorjaar in vorm te trappen. En laat je na het fietsen verwennen met een massage en heerlijk eten. Je fiets wordt ondertussen klaargemaakt voor de volgende dag, je hebt er geen omkijken naar.

Hoogtepunten

 • Verblijf in een prachtig vier sterren locatie
 • Persoonlijke begeleiding op de fiets
 • Dagelijkse ondersteunde ritten met volgauto
 • Elke dag een bikewash voor je fiets
 • 5 dagen fietsen en 450 kilometers.
 • Disciplines: racefiets

Meer informatie over deze reis, of direct boeken? Hier vind je de Costa Blance Cycling Experience!


Ardennen Special

Waar: Eindhoven/Maastricht naar La Roche-en-Ardenne
Wanneer: 12 t/m 14 mei 2023
Prijs: €375,- / €525,-. Volledig verzorgd

Wil je een fantastisch avontuur beleven vanuit Nederland naar de Belgische Ardennen en terug? Ga dan mee met onze Ardennen Special. Een flinke tocht van drie dagen met als startpunt Eindhoven of Maastricht.

In het voor- en najaar is het hier heerlijk fietsen, met nauwelijks kans op neerslag. Vol bravoure rijden we vanuit Eindhoven of vanuit Maastricht via de Belgische wegen naar de Ardennen. De tochten worden volledig ondersteund met een volgauto en begeleiding.

 • Verzorging onderweg met volgauto
 • Drie zeer gevarieerde fietsdagen in een klein gezelschap
 • Topaccomodatie in het centrum van het gezellige La Roche-en-Ardenne
 • 3 dagen fietsen en 500 kilometers.
 • Disciplines: racefiets

Meer informatie over deze reis, of direct boeken? Hier vind je de Ardennen Special!


Italië –  De Dolomites 

Waar: Italiaanse Dolomieten – Alta Badia
Wanneer: 23 t/m 28 juni 2023
Prijs: €1.099,- / €1.299,- (excl. reis)

Tijdens deze volledig verzorgde fietsreis maak je kennis met het mooiste gebied van de Italiaanse Dolomieten, namelijk de regio rond Alta Badia. Imposante rotspartijen, fantastische wegen, geweldig eten: dit zijn de bergen op hun best. Jaarlijks zijn hier de mooiste marathons en fietsevenementen met de beroemde Sella Ronda. De Dolomieten staan ook niet voor niets op het Unesco erfgoed van mooiste landschappen ter wereld. Tijdens deze reis geven wij je de full experience!

Hoogtepunten

 • Volledig verzorgde fietsvakantie
 • Inclusief mechanische ondersteuning, bikewash, volgauto en verzorging onderweg
 • Unieke deelname aan de Dolomites Bike Day en het rijden van parcours Maratona dles Dolomites
 • 6 dagen fietsen en 400 kilometer
 • Discipline: racefiets

Meer informatie over deze reis, of direct boeken? Hier vind je de Dolomites!


Cycle Travel + Fiets magazine = Je mooiste fietsvakantie

Fiets magazine en Cycle Travel  werken samen om je de ultieme week fietsvakantie te bezorgen. Het idee achter deze reizen is dat je volkomen ontzorgd wordt en je je een weekje alleen maar bezig hoeft te houden met fietsen, de rest regelen wij. Er zijn mechaniekers, je fiets wordt gepoetst, je krijgt massages, er is altijd goede koffie en we houden het reisgezelschap klein. Een reisbegeleider die de regio op zijn broekzak kent, zorgt voor de mooiste routes. De reizen vinden verspreid over het jaar plaats in Spanje, Ardennen en Italië.

Foto’s: Fatpigeon en Yorit Kluitman 


Populaire onderwerpen