Op zondag 26 september vindt de lustrumuitvoering van de Strade Bianche Achterhoek plaats. Eén van onze favoriete gravelevenementen, waar we dan ook al een paar jaar trotse partner van zijn. Voor wie niet tot zondag kan wachten, organiseren wij een gezellige pre-ride op zaterdagmiddag. Leuk voor alle campingbezoekers bijvoorbeeld, die toch al op zaterdag komen. Het evenement op zondag is volkomen uitverkocht, maar wij kunnen nog 10 tickets weggeven.

Rondje en drankje

Afgelopen dinsdag reed ik met de organisatoren van cycling club De Paaschberg een leuk rondje van zo’n 35 kilometer. Het plan is om die rit op zaterdag 25 september rond half drie nog een keer te rijden met een klein groepje liefhebbers. Met maximaal 40 personen, die we in twee groepen verdelen. Een relaxte en een iets snellere, met de nadruk op ‘iets’. Dus geen koers, gewoon gezellig gravelen en alvast in de stemming komen voor het ‘main-event’ op zondag. Start en finish in het openluchttheater, na de rit zorgen we voor een drankje en wat te snacken.

Zin om mee te rijden met de pre-ride? Mail je gegevens even naar edwin@fiets.nl. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Er zit een heel leuk trekpontje in de route

Camping

De SBA heeft een camping beschikbaar vlakbij de start. Je kunt je tentje of camper kwijt op het terrein van de hockeyclub in Lochem. Daar zijn ook toiletten en nog belangrijker, een bar. Zodat we het zaterdagavond al gezellig kunnen maken. Er is nog plek voor zo’n 25 tentjes of campers! Je kunt zelfs een ontbijtje meebestellen voor zondagochtend. Meer info via stradecamping@gmail.com