Volgende week zaterdag, 24 september, organiseren wij van Fiets Magazine in Lochem een feestje om ons 40-jarig jubileum te vieren. We gaan er een leuke dag van maken met onder andere fietsroutes voor race, mountainbike en gravel. Heb je je nog niet aangemeld? Dit kan nog steeds!

Fiets Magazine Ride & Goodiebag

We verzamelen tussen 12.00 uur en 12.30 uur bij het Openluchttheater in Lochem. Bij aankomst staat er een leuke goodiebag voor jou klaar. Voor enkele van de deelnemers staat er iets speciaals te wachten, wij hebben namelijk voor 6 deelnemers een testfiets klaarstaan waarop zij mogen rijden, hoe gaaf?! Zowel Specialized, Trek als Canyon hebben fietsen ter beschikking gesteld om er een extra speciale dag van te maken. Specialized biedt twee wegfietsen aan, Trek en Canyon zullen gravelbikes ter beschikking stellen.

Vanaf 13.00 uur is het tijd om de fiets op te stappen, vooraf kun je jouw bidon vullen met Isotonic van BYE! Nutrition. Vervolgens gaat iedereen op pad in zijn/haar favoriete discipline en onder begeleiding van onze redacteuren. Bij terugkomst van de rit doen wij nog een wedstrijdje “Slow-Riding”. Wie doet er het langst over om aan de overkant komen? Leuk prijsje voor de behendigste deelnemer!

Ook is er een Officine Mattio OM1 racefiets te bewonderen met het Classified Powershift systeem, kun je zelf eens ervaren hoe dit systeem met de razendsnelle naafversnelling werkt.

Na afloop staat er wat lekkers te eten en drinken klaar, doen we de grote “Petje Op, Petje Af, Fiets magazine quiz”, hebben een slowride competitie met leuke prijzen en maken we er gewoon een gezellig verjaardagsfeest van!

Aanmelden

Je kunt je nog steeds voor deze geweldige fietsmiddag aanmelden via 40 jaar jubileum Fiets Magazine. Deelname kost je slechts 10 euro! Wij zorgen voor wat lekkers te eten en drinken na afloop (wie jarig is trakteert), dus daar hoef je je al niet druk om te maken. De GPX-routes worden voorafgaand aan het evenement via de mail verstuurd.

De routes

Voor wie graag zelf wil zien waar hij/zij links of rechtsaf moet, hierbij de routes:

Race (79km): route_race.zip

MTB (41km): route_mtb.zip

Gravel (61km): route_gravel.zip

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid. Wanneer je navigeert naar de kruising Hessenweg/Tusselersveenweg in Lochem kom je uiteindelijk achter een boerderij om de auto te parkeren. Onderweg zal je ook al borden tegenkomen met “parkeren openluchtheater”. Vanaf de parkeerplaats volg je de bordjes naar het Openluchtheater in Lochem, waarvandaan we starten. We hopen je in Lochem te ontmoeten, wij hebben er alvast ontzettend veel zin in!