Heb je al gehoord over Flatlands 300? Dé gravel ultra van Nederland! Uit de koker van meester routebouwer Gijs Bruinsma komt dit nieuwe evenement dat loopt over 300 kilometer van Drenthe naar Lage Vuursche. Ze schotelen je een route voor vol met het mooiste groen van ons land. Ondertussen is jouw avontuur live online te volgen via de GPS Tracker die je meekrijgt. Je kunt solo meedoen, maar ook als duo of relay duo. Het event vindt plaats op 24 en 25 juni 2022.

Dé gravel ultra van Nederland

Flatlands 300 is een A-naar-B gravel ultra door de indrukwekkende natuur van ons mooie land. Met het opkomen van de zon vertrek je voor een 300 kilometer lange tocht door onbewoonde bossen, over heides en de bekende flintwegen van Drenthe. Je volgt een wilde route die ze onofficieel hebben geclassificeerd als #FlatAsAPancake. En hoewel dit geen race is, wordt jouw avontuur getimed and gedotwatched zoals het hoort bij een ultra!

Het doel van je rit: op tijd finishen om het Finishers Fest mee te maken en je dag in de natuur te eindigen met lekker eten, een biertje en het delen van al jouw verhalen rondom het kampvuur.

De inschrijving is al geopend! Check: flatlands300.cc