De voorinschrijving voor de Strade Bianche Achterhoek, ook wel bekend als de Witte Cross, is al begonnen. Maar als je er snel bij bent, kun je ook nog een prachtig shirt van de gravelride bemachtigen voor een gereduceerde prijs van 35 euro. Het shirt is alleen maar in juli te bestellen en vervolgens af te halen bij de start in het openluchttheater van Lochem.

De Strade Bianche Achterhoek is een van de mooiste gravelritten van het land en vindt elk jaar plaats eind september in Lochem. Dit jaar is het event op 29 september. Dan kun je genieten van 30 tot 150 kilometer topgravel in de Achterhoek, met compleet vernieuwde routes. Fiets is een trots partner van deze mooie gravelride.

Heb je je al ingeschreven voor de Strade Bianche Achterhoek? Dan lukt bestellen via de NTFU site niet meer. Je kunt het shirt dan direct bestellen bij Bioracer. Klik op deze link naar de Bioracer site en maak een login aan, vervolgens kun je de shirts bekijken en direct bestellen en afrekenen. Je kunt je bestelling afhalen bij de start van de Witte Cross op 29 september in het Openluchttheater Lochem.

Meer informatie vind je hier.