*

Fiets magazine nr.2-2024 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

Bike MOTION Benelux 2011

FIETS op Bike MOTION Benelux
Van 14 tot en met 17 oktober is hij er weer, de BikeMOTION Benelux.
Fiets mag natuurlijk niet ontbreken op de grootste beurs van de Benelux op RACE en MTB gebied. Dat doen we dan ook niet. Ook dit jaar heeft de redactie weer een leuk en interessant programma samengesteld. 
Kom langs op de stand en maak kennis met de redactie van Fiets! 
Je vindt ons in hal 12, plek C060.

————————————————————–
Fietscoach
Vraag het de Fiets-coach is een panelgesprek dat dagelijks op Bike MOTION wordt gehouden, waarbij een deskundig panel ter beschikking staat voor al je vragen over fysieke, technische of trainingstechische onderwerpen. Zo is er een panelgesprek met interessante gasten met waaronder. Garmin-Cervelo trainer Adrie van Diemen. Wil je bijvoorbeeld meer weten hoe je meer kan bereiken in dezelfde trainingstijd of hoe Thor Hushovd traint? Stuur dan nu je vraag naar redactie@fiets.nl o.v.v panelgesprek. Ter plaatse vragen stellen is uiteraard ook mogelijk, maar wil je zeker dat jouw vraag of onderwerp besproken wordt, mail dan naar de redactie.

Programma “Vraag het de Fiets-coach!”:
Locatie: Podium in hal 12
Vrijdag:16:00-16:30
Zaterdag: 14:00-14:30
Zondag: 15:00-15:30

————————————————————–

Fiets winterbeurt
Na het uitbrengen van de onderhoud en reparatiespecial komt de redactie alle vragen beantwoorden en uitleggen op het gebied van techniek en onderhoud. Tijdens de beurs gaan wij zowel een racefiets als een mountainbike helemaal uit elkaar halen en weer in het nieuw steken. Het leuke hieraan is dat het jouw fiets kan zijn die wij onder handen gaan nemen en voorzien van een winterbeurt. Schakelt, remt of stuurt je fiets niet helemaal lekker meer? Stuur dan een e-mail waarom wij juist jouw fiets onder handen moeten gaan nemen.

Stuur je e-mail (inclusief foto’s van de huidige status van je fiets) naar redactie@fiets.nl.

————————————————————–

Win een rondleiding in de Rabo wielerbus

Ben jij benieuwd hoe de wielerbus van de Rabobankploeg er van binnen uitziet? Dan is er goed nieuws!
De Rabobank biedt wielerfans tijdens Bike MOTION Benelux namelijk een unieke kans op een rondleiding door deze legendarische bus. Wij mogen een exclusieve rondleiding weggeven voor zondagmiddag 16 oktober om 14.00 uur. Deze prachtige bus staat in hal 12 op stand C031. Je vindt ‘m tussen de stands van Giant en Agu. De bus is niet openbaar toegankelijk, alleen geluksvogels met een uitnodiging voor een rondleiding kunnen de bus van binnen bekijken.
Wij geven 3×2 rondleidingen weg. De winnaars ontvangen uiterlijk 11 oktober 2011 persoonlijk bericht met gedetailleerde informatie en een uitnodiging.

Meedoen? Klik hier!

————————————————————–

Op de Fiets naar de Bike MOTION?

Net als voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer naar Bike MOTION Benelux worden gefietst. Op zondag 16 oktober zullen we vanuit de vier windstreken vertrekken richting Utrecht, waar we alle trends en innovaties in de fietswereld gaan bewonderen. De startplaatsen zijn Amsterdam, Den Bosch, Gouda en Apeldoorn. De tocht is goed te doen voor iedere fietser en er geldt het principe: ‘samen uit, samen thuis’. Na de inspanning kun je in de Jaarbeurs in Utrecht op adem komen met een kop koffie of thee. Ook is er gelegenheid om een douchte te nemen en je om te kleden. Alle deelnemers aan de fietstocht ontvangen een entreekaart voor Bike MOTION Benelux. Hier is tevens de mogelijkheid om je fiets op een veilige plek te stallen.

Startplaatsen:
Amsterdam Bijlmer Arena: tussen Decathlon en de HMH
Den Bosch: voor het Centraal Station
Gouda: voor het Centraal Station
Apeldoorn: voor het Centraal Station
 
Wil je meerijden? Stuur dan een e-mail te sturen naar pieter.homan@sanomamedia.nl o.v.v Op de Fiets naar Bike MOTION.

————————————————————–

Abonnees opgelet!

Zoals ieder jaar belonen wij trouwe abonnees met een extraatje op Bike MOTION. Zo ook dit jaar! 
Je ontvangt het cadeau alleen op vertoon van een volledig ingevulde flyer die bij editie 10 van Fiets zit.
Kopieën van de flyer zijn niet geldig. Wat het is zeggen wij nog niet. Kom naar de stand en je zult erachter komen.

Fiets de Podcast!

Populaire onderwerpen