*

Fiets magazine nr.12-2023 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

Social

<<  terug naar Adverteren

Fiets is ook dominant aanwezig op verschillende Social Media kanalen. Zo hebben we op Facebook meer dan 25.000 vrienden en op Twitter 7.500 volgers. Voor u als adverteerder kunnen we ook deze kanalen inzetten om uw doelgroep te bereiken. Interesse? U kunt hiervoor contact opnemen met onze account-manager Gertjan Gerritsen via gertjan.gerritsen@ext.newskoolmedia.nl


Facebook

De Facebookpagina van Fiets wordt uitstekend bezocht en gewaardeerd. Met hoge bereikcijfers en een sterke betrokkenheid.

Iedere maand bereiken we meer dan een half miljoen fiets-enthousiastelingen. We kunnen via Facebook uw advertorials aanjagen, leads naar uw producten genereren, video’s doorplaatsen of unieke content voor u maken. Dankzij UTM-links kunt u van veel acties zelf het resultaat meten.


Twitter

Ook op Twitter is Fiets aanwezig. Daar volgen bijna 7,5 duizend liefhebbers het laatste nieuws op fietsgebied. Een uitstekend medium om uw producten voor het voetlicht te brengen. Uiteraard in een beperkt aantal karakters, we zetten Twitter daarom vooral in als aanjager om de content op Fiets.nl te promoten.

Maar ook op Twitter kunnen we uw producten aandacht geven en/of linken naar een site/mediakanaal van uw keuze.

Nieuwsgierig? Bekijk onze Twitter en Facebook pagina’s dan eens voor een goede indruk van de mogelijkheden.


Andere opties

Klik op de link om meer te weten te komen over de overige mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken.

Populaire onderwerpen