12 oktober 2020 | Jeffrey van der Tuin

Fiets Magazine #LedsGo challenge in samenwerking met Lezyne

De zomer is nu echt voorbij! Als je wekker gaat dan word je niet meer begroet door felle zonnestralen, maar eerder door het tikken van de regen tegen het raam. Terwijl veel mensen de zomer al beginnen te missen kijken wij reikhalzend uit naar het natte asfalt en de glibberige trails #LedsGo!

Fietsen in de herfst brengt mooie nieuwe uitdagingen met zich mee. Naast de aantrekkende wind en de gladde wegen is zichtbaarheid ook zeer belangrijk. Niet alleen in de avond, maar ook overdag doe je er verstandig aan om te fietsen met dagrijverlichting (o.a. Lezyne heeft een speciale Daytime Flash stand op hun verlichting).
Samen met Lezyne gaan wij de challenge aan! Met enthousiasme fietsen wij opvallend door de donkere dagen onder het mom van #LedsGo.

Wil jij technisch sterker en fitter uit de winter komen? Wil jij jezelf uitdagen en nieuwe trails ontdekken? Wil jij opvallen tijdens jouw ochtend/avondritten? Doe dan met ons mee!

Meedoen is makkelijk
Deel jouw mooiste en verlichte herfstrit foto en/of video op Instagram en tag Fiets Magazine en Lezyne Nederland. Gebruik de volgende hashtags: #LedsGo #watledje #fietsmagazine #lezyneNL #opvalleninhetdonker
Laat zien hoe jij opvalt in het donker en maak direct kans op één van de gave prijzen!

Extra kans maken op één van de gave prijzen? Meld je dan aan via deze pagina en misschien ga jij er dan wel vandoor met een verlichtingsset voor op de weg (Micro Pro 800XL + Strip Dirve Pair) of mountainbike (Lite Drive 1000XL + Stick Pair)!

 

Prijzen
Aan het eind van de challenge kiest de redactie samen met Lezyne de mooiste inzending. De winnaar krijgt een “Hectro Drive 500XL met KTV Alert Drive Rear + een jaarabonnement op Fiets Magazine”!

Ook verdelen wij nog de volgende prijzen:
– KTV Drive Pair lampenset
– Macro Drive 1300XXL
– Lezyne M Caddy CO2 kit
– Fiets Magazine jaarabonnement
– Procycling jaarabonnement
– Fiets | Sockeloen sokken
– Schwalbe One Tube Type bandenset (25mm)

Doe jij ook mee? #LedsGo!

*Als je meedoet met de winactie ga je ermee akkoord dat jouw ingestuurde content gebruikt mag worden door Fiets Magazine en Lezyne voor hun social media kanalen

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen