17 augustus 2020 | Michael Kerkhof

Bestel nu de officiële Tour de France Gids 2020 van Procycling

We kijken er reikhalzend naar uit: de start van de 107de editie van de grootste wielerkoers ter wereld op zaterdag 29 augustus 2020. Onmisbaar daarbij is de officiële Tour de France Gids 2020 van Procycling. Deze gids staat boordevol exclusieve interviews met de grootste coureurs uit binnen- en buitenland.

Zo is er een drieluik met de kopmannen van Jumbo-Visma: Steven Kruijswijk, Primož Roglič en Tom Dumoulin. Ook titelverdediger Egan Bernal, smaakmaker Julian Alaphilippe en de Nederlandse troeven Bauke Mollema en Wout Poels komen ruimschoots aan het woord. Joop Zoetemelk blikt terug op zijn historische Tourzege in 1980 en er is uitgebreid aandacht voor de 21 etappes en 22 deelnemende teams met analyses van Stef Clement.

Bestel de officiële Tour de France Gids 2020 van Procycling hier!

Interview met Tom Dumoulin Etappeoverzicht Alle ploegen

Klik op deze link voor meer previews

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen