28 juli 2020 | Michael Kerkhof

Gezocht: leuke kandidaten voor De Wielerclub

Nieuw dit jaar in ons magazine is de rubriek De Wielerclub. Maandelijks geven wij een leuke wielerclub – of vereniging twee pagina’s alle aandacht. Nu zijn wij op zoek naar leuke kandidaten, dus ken jij een gezellige club of ben jij lid van een vereniging waar genoeg over te vertellen valt? Neem dan contact op!

De afgelopen maanden stonden al verenigingen als RWC Ahoy, RETO, TC De Kleppers, Team aan Zee Oostvoorne en komende editie Westland Wil Vooruit in ons blad. Veel wielerverenigingen dus, maar de rubriek hoeft niet persé over officiële verenigingen te gaan. Fiets je op zondagochtend altijd met een vast clubje een mooi rondje, maak je elke week het mountainbike-parcours schoon of zet je iedere dinsdag de pijlen uit voor de avondcompetitie? Ook dan kom je in aanmerking voor onze rubriek.

Wat hebben wij nodig? Stuur een mailtje naar redactie@fiets.nl met een korte motivatie waarom jouw club in Fiets Magazine moet en dan nemen wij misschien contact met je op!

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen