1 januari 2020 | Menno Grootjans

De nieuwe van Mathieu

Het is 1 januari en dus zien we nieuwe truitjes, nieuwe kleurtjes, andere fietsen en andere namen. Hier alvast de fiets van Mathieu voor 2020.

Corendon-Circus wordt Alpecin-Fenix

Alpecin (shampo!) kennen we al van ondermeer Katusha. Fenix is een Italiaans bedrijf dat innovatieve materialen voor interieurontwerp maakt. De materiaalsponsor blijft dezelfde: Canyon. Voor op de weg de Aeroad, Ultimate en Speedmax, MTB zal de Lux en de Exceed zijn en in de cross zien we de Inflite. Naast Mathieu zijn het oa Merlier, Modolo en natuurlijk Ceylin del Carmen Alvaredo. Straks, in Baal kun je ze al zien!

 

Gerelateerd

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds mensenheugenis voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

2 reacties op “De nieuwe van Mathieu

Geef een reactie

Inloggen