*

Fiets magazine nr.2-2024 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

201912

Elke maand extra’s voor Fiets-lezers op onze site. Hieronder de beloofde artikelen uit Fiets Magazine 12 van 2019.

» Meedoen aan de Maratone Dles Dolomites 2020? Wij hebben 2 kaarten te vergeven!

Op 5 juli 2020 vindt de 34e editie van de Dolomieten Marathon plaats. Zoals ieder jaar was ook dit keer de inschrijving in no-time vol. Maar wij mogen twee kaarten weggeven voor dit geweldige evenement in de mooie Italiaanse bergen, waar de hele zondag geen gemotoriseerd verkeer is toegestaan! Je vindt er cols als de Pordoi, Giau, Valparola en Campolongo. Stuk voor stuk namen met een wielergeschiedenis.
Wil jij kans maken op de gratis kaarten? Vul op fiets.nl/dm2020 het juiste codewoord in (de code vind je in het magazine op pagina 13) en maak kans op een ticket.


» Poll: Schijfremmen…ja of nee?

Het is ondertussen 3 jaar geleden dat de remschijf op de racefiets zijn intrede deed. Dat ging niet ongemerkt, maar met veel tegenstand. Na de valpartij van Ventoso werd er zelfs geroepen dat schijfremmen levensgevaarlijk zouden zijn. Fabrikanten verzonnen covers die bescherming bieden bij een valpartij. In het wild zijn we ze nog niet tegengekomen.

We zijn benieuwd hoe het er 3 jaar later voor staat met de schijfremacceptatie onder de wielertoerist. Vul je de poll ook even in? Je mag twee antwoorden kiezen. Zo kun je laten weten wat voor racefiets je nu hebt én wat je van de schijfrem vindt.

Wat vind jij nu, een paar jaar na de introductie, van schijfremmen op de racefiets?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

» Sauna Diana en de testfietsen

In Fiets nr.12 beloven we je extra foto’s die niet in het magazine passen. Je vindt ze in de galerij hieronder. Je kunt er op klikken voor een grotere uitvoering.

 

 

Fiets de Podcast!

Populaire onderwerpen