18 november 2019 | Michael Kerkhof

Movistar vindt in Alé nieuwe kledingsponsor

Movistar rijdt in 2020 in kleding van het Italiaanse merk Alé, zo maakte het bedrijf afgelopen weekend bekend. Hoe de kleding eruit gaat zien is nog maar de vraag, want dan blijft voorlopig ‘top secret’..

Alé

Over het uiterlijk is dus nog weinig bekend, maar wel staat vast dat Movistar gebruik gaat maken van de PRR-collectie. “Een collectie dat ontworpen is om atleten het allerbeste te bieden”, schrijft Alé, dat ook kledingsponsor is van onder anderen Groupama-FDJ en Bardiani-CSF. “Een combinatie van een goede fit, weinig gewicht en ademend en goed meebewegend materiaal.”

Dit jaar was Movistar nog te bewonderen in kleding van Endura. Meer komen we op 19 december te weten, want dan vindt de ploegenpresentatie van de mannen- en vrouwenploeg plaats. Tot die tijd moeten we het met onderstaande sneak peeks doen waaruit we kunnen afleiden dat er weinig aan de kleuren is veranderd..

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen