24 juli 2019 | Menno Grootjans

Nieuw: Basso Venta

Even een knap Italiaans fietsje tussendoor: de Basso Venta.

Het model en de naam bestaat al een jaar of twintig, maar voor komend seizoen is er een nieuw kader ontworpen. Aero, zoveel is wel duidelijk! Enkele kenmerken zijn een  full carbon frame zonder alu ‘inserts’, volledig compatible met mechanische of elektronische transmissie, versies voor schijf- en velgremmen, interne kabelgeleiding, geïntegreerde zadelpenklem en een lekker oversized balhoofdbuis met conisch gevormde headset. Er zullen zeven maten beschikbaar zijn in drie kleuren. Prijs nog niet bekend! https://www.bassobikes.com/

Gerelateerd

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds mensenheugenis voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Geef een reactie

Inloggen