15 juli 2019 | Michael Kerkhof

Tour de Tietema #9: een dag als Tourrenner?

Bas Tietema volgt in Frankrijk de Tour de France op de voet. Dagelijks krijgt hij op zijn Youtube-kanaal ‘challenges’ van zijn kijkers. Vandaag krijgt hij de opdracht om vijftig mensen te laten geloven dat hij een Tourrenner is. Gaat dat hem lukken? Volg zijn verrichtingen hieronder!

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen