31 mei 2019 | Edwin Haan

Podcast #3, Plat op het stuur: Over gratis snelheid en de perfecte fiets

Het derde deel van de Fiets Podcast is te beluisteren. Gooi die kop in wind, blijf beuken tot je fietsmaten scheel kijken en het snot over hun gezichten is verspreid. Of toch niet? Nee, ga liever zo diep mogelijk voorover zitten en leg je armen bovenop het stuur. Duik onder de wind door. En in de toekomst fietsen we allemaal op een fiets waar geen mens nog aan te pas komt. Handgemaakt is uit, de perfecte fiets wordt gemaakt door een robot.

In de derde aflevering van de Fiets Podcast vertellen Rodrick de Munnik (hoofdredacteur Fiets en Procycling) en Marco van Bon (trainer) over aerodynamica, Mathieu van der Poel, de Giro, talentontwikkeling en de perfecte fiets. Er ligt een hagelnieuwe Fiets Magazine in de schappen én de officiële Tour de France-gids van Procycling is uit. Allemaal te bestellen in onze shop.

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen