10 mei 2019 | Rob Meeuwessen

Getest: Pole Machine

Een korte intro. Het is ergens in december 2017 als ik voor het eerst een Pole live zie. De Evolink. Na even aandringen bij de eigenaar maak ik een kort ritje. Ik ben verkocht. Gevallen voor de extraordinaire looks, bijzondere denkwijze over geometrie en suspension setup, en vooral voor de rijeigenschappen. Wow,wat een ding. De […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen

Reageren is niet meer mogelijk.