21 februari 2019 | Menno Grootjans

Test Shimano 105 7020: Een stapje hoger

Een maand of vier geleden hadden we al een artikel over de nieuwe 105 R7000-groep. Twee kleuren zwart, 11-speed, nieuwe dual pivot velgremmen en de RD-7000-achterderailleur. En nu is er de versie met schijfremmen. Een stapje hoger. Foto’s: Remco Veurink We gaan terug naar 2014. Toen introduceerde Shimano de 105 5800-onderdelengroep. 11-speed. Geen triple meer, […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds mensenheugenis voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Reageren is niet meer mogelijk.