14 juni 2018 | Yvanka

Spectaculaire finish tijdens 2e etappe Women’s Tour

Marianne Vos stapte gister na 1,5e maand blessureleed weer op de fiets en dat leverde vandaag al spectaculaire beelden op. Tijdens deze tweede etappe in de OVO Energy Women’s Tour 2018 kwam het tot een sprint tussen Marianne en de Amerikaanse Coryn Rivera. 

De 25-jarige Coryn van Sunweb was net iets sneller en won óp de streep van onze Marianne Vos (Waowdeals). De Amerikaanse neemt door deze winst ook de leiderstrui over van Jolien d’Hoore, die de eerste etappe op haar naam schreef.

Desondanks kan ook Marianne Vos trots zijn, zij staat in het algemeen klassement op de derde plek gevolgd door landgenoten Amy Pieters (4e) en Eva Buurman (8e). Morgen staat de 151km lange derde etappe van The Women’s Tour op het programma. De vrouwen rijden van Atherstone naar Royal Leamington Spa.

Bekijk hieronder de uitslag van de tweede etappe en het algemeen klassement:

 

 

 

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen