9 juni 2018 | Yvanka

Wielrenner vs. Voetgangers

Voetgangers die (zonder het door te hebben) stilstaan op het fietspad. Of toeristen die besluiten om op het fietspad te gaan wandelen. Reckless Bradley uit Londen heeft er schoon genoeg van en besluit actie te ondernemen tegen deze ‘fietspad blokkeerders’ door te investeren in een nieuwe gadget.

Hij plaatste zijn video op YouTube met het onderschrift: ”Ik heb genoeg van mensen die in Londen op het fietspad lopen. Het lijkt alsof het ze niet eens wat uitmaakt dat het er is.” Zijn oplossing: Een toeter. En deze blijkt zeer creatief én effectief te zijn. Alhoewel niet iedereen zijn actie lijkt te waarderen…

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

2 reacties op “Wielrenner vs. Voetgangers

  • Tja, ik vind dit filmpje niet zo sterk. De helft van de situaties zijn zoeken naar je frustraties. Toeteren terwijl de voetgangers al voorbij je strook zijn. Een man die zijn scooter duwt langs de vangrail (waar moet hij dan heen?) en die laatste agressieve vent… Die lijkt daar te lopen vanwege de bouwplaats daar links en dus ontbreken van fietspad. Ja hij had 2x kunnen oversteken en daar ’t voetpad kunnen pakken, en ja hij loopt ontzettend in de weg voor een fietser, maar in mijn ogen is het niet vreemd dat hij daar loopt.
    De andere helft, zeker die met de smartphones voor hun neus waggelen, geef ik hem groot gelijk.

  • Ik snap hem wel… Dit gebeurd natuurlijk overal. En de voetgangers / wandelaars klagen vervolgens over agressieve fietsers…..en zo is de cirkel weer rond…

Geef een reactie

Inloggen