4 juni 2018 | Yvanka

Kangoeroe vs. Wielrenner

Wielrenners in Australië krijgen steeds vaker te maken met overstekende kangoeroes en het is een hele kunst om deze te ontwijken. De ontmoeting tussen wielrenner en kangoeroe loopt dan ook niet altijd goed af (voor de renner)…

Deze week een nieuwe ‘kangoeroe vs wielrenner battle’ met in de hoofdrol Barry, een Australische renner die samen met zijn vrienden van een prachtige tocht genoot. Tot een kangoeroe uit de bosjes opduikt en hem zo van zijn fiets stoot. Gelukkig voor Barry komt hij er met wat schrammen vanaf. En ook geluk voor de kangoeroe, de renners hebben gewacht om te kijken hoe het met het beestje ging, deze bleek gelukkig niet verwond en wist later alsnog de weg veilig over te steken.

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen