24 april 2018 | Michael Kerkhof

Nieuwe koers: de Dikke Mannen Race

De koersdirecteur van de Ronde van Katendrecht heeft iets nieuws verzonnen: de Dikke Mannen Race. De organisatie heeft voor mensen die graag fietsen maar ook genieten van het Bourgondische leven een nieuwe wedstrijd in het leven geroepen. Het gaat er serieus aan toe, want voor de start moet eerst iedereen de weegschaal op.

Dikke Mannen Race

“Mannen die graag fietsen maar niet persé als wielermonnik hoeven te leven, gaan op zaterdag 26 mei in koers op de Veerlaan. En daarmee willen we aantonen dat het sportieve en zelfs competitieve fietsen prima te combineren valt met een Bourgondische levenswijze”, valt er te lezen op de site. Mannen boven de 95 kilo schoon aan de haak zijn welkom. Twijfelgevallen moeten voor de wedstrijd nog de weegschaal op.

De Dikke Mannen Race vindt op zaterdag 26 mei plaats in Rotterdam. De start wordt op 14:15 uur gegeven.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

3 reacties op “Nieuwe koers: de Dikke Mannen Race

Geef een reactie

Inloggen