Altijd al een keer willen sporten met Puck Moonen? Dit is je kans! Dankzij een ludieke actie van Perry Sport wordt er samen met de wielrenster een ‘verhuisrace georganiseerd’.

Een verhuisrace? Ja… zonder wielrennen, maar wel met hardlopen. Het Perry Sport filiaal aan het Vredenburgplein in Utrecht gaat verhuizen naar een groter pand 100 meter verderop. Donderdag vindt de verhuizing plaats en om alles zo snel mogelijk te laten verlopen maken ze er een (hilarische) race van. En misschien is dit wel de enige race, waar je kans maakt om Puck te verslaan 😉

De race

Tijdens de Perry Verhuisrace leggen deelnemers tussen 17.00 en 19.00 uur zo snel mogelijk 100 meter af met een verhuisdoos in hun handen. Dat is van het Vredenburgplein naar de nieuwe locatie aan de overkant van het plein. Op een scorebord worden de tijden van de deelnemers bijgehouden. Puck Moonen geeft deelnemers tips hoe ze het snelst aan de overkant kunnen zijn. Er zijn ook verschillende prijzen te winnen, waaronder een hoofdprijs van € 500,- Perry shoptegoed.

Naast de vooral erg vermakelijke race kan je dus ook Puck Moonen ontmoeten tijdens een Meet & Greet 😉 Ga jij meedoen?