Altijd al een legendarische berg willen beklimmen die ook op de route van de Tour de France staat? Doe dan mee aan de Alpentocht op 7 september 2019.

Je kan individueel of als team meedoen. Leuk om samen met je collega’s, familie of vrienden de uitdaging aan te gaan en er een bijzonder en sportief weekend van te maken. En we hebben met z’n allen één gemeenschappelijk doel: geld ophalen voor CliniClowns.

Sportieve uitdaging voor het goede doel

Je kunt de berg op fietsen, wandelen of hardlopen afhankelijk van waar de grootste uitdaging ligt voor jou. Dit kan via twee verschillende routes:

  • 34,8 km vanuit Saint Michel de Maurienne naar de top
  • 18 km vanuit Valloire naar de top

Lekker fietsen, dat is het belangrijkste. Lekker omhoog en genieten. En we zien wel wanneer we boven komen. Mijn eerste deelname aan de Alpentocht was zo’n geweldige ervaring, dat doe ik met alle liefde en plezier nog graag eens over. – Daniel

Hoe werkt het?

De kosten voor deelname bedragen € 350,-. Daarvoor krijg je:

  • 4x overnachting appartement in Valloire (4 tot 8 september)
  • Pasta-avond op vrijdag en BBQ op zaterdag
  • Een kledingset van de Alpentocht
  • Informatiebijeenkomst en trainingsdagen in Nederland

De kosten voor vervoer naar Frankrijk, maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening.

Elke deelnemer haalt ten minste € 250,- aan sponsorgeld voor CliniClowns op. Uiteraard helpen we hier graag bij met tips en tools voor het werven.

Als recreatief fietser vind ik het leuk om mezelf af en toe uit te dagen. De Alpentocht reken ik hier ook toe. Dat ik door het meedoen met de Alpentocht er ook nog eens kan bijdragen dat de Cliniclowns hun geweldige werk kunnen doen maakt het plaatje compleet. – Erik

Ga jij de uitdaging aan?

Ons organisatieteam regelt alles en je gaat een geweldig weekend tegemoet. Kijk voor meer informatie op www.alpentocht.nl of mail naar info@alpentocht.nl.

Over CliniClowns

CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren minder stress en angst en mensen met dementie bloeien op en voelen zich weer gezien.