15 februari 2018 | Michael Kerkhof

Dwars door Vlaanderen nodigt Roompot niet uit

Roompot-Nederlandse Loterij is op woensdag 28 maart niet welkom in Dwars door Vlaanderen. De Nederlandse ploeg heeft geen wildcard ontvangen voor de WorldTour-koers, zo maakte de organisatie donderdag bekend.

Acht wildcards

Deze acht ploegen ontvingen wel een invitatie: Aqua Blue Sport, Israel Cycling Academy, Cofidis, Direct Energie, Sport Vlaanderen-Baloise, Wanty-Groupe Gobert, Verandas Willems-Crelan en WB Aqua Protect.

Daarmee staat de teller op liefst 25 deelnemende ploegen. Roompot-Nederlandse Loterij was er vorig jaar wel nog bij, maar greep net als voor de Waalse Pijl, Parijs-Roubaix en Luik-Bastenaken-Luik naast een wildcard. De ploeg is wel welkom in de Ronde van Vlaanderen en Gent-Wevelgem.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen