Hohoho, het is bijna kerst. Wat leg je voor een fanatieke fietser onder de kerstboom? We hebben twaalf leuke cadeaus voor je uitgezocht. Snel bestellen, dan maak jij straks iemand heel erg blij.

Buff

De originele Buff. Zo simpel en toch zo effectief.

Hij houdt je nek, keel, mond, neus, oren, hoofd warm, afhankelijk van hoe je hem draagt. Hij is er in allerlei kleuren en uitvoeringen, van gesoigneerd grijs tot een combi van de regenboogkleuren. Tegen echte kou is er een polarversie. Dit is de standaard uitvoering, die kost je € 16,50.

Ondershirt

Er komen nog zat koude dagen aan. Daar wapen je je tegen met meerdere lagen en dat begint bij een goed ondershirt.

Dit Decathlon shirt met lange mouwen kost je de kop niet en zorgt voor een warme basis, voor € 15,95.
Het is er in 4 kleuren en ook in een nog warmere versie (de 900).

Onderhoud en reparatiegids

Zelfs de handigste Harry’s vinden nog wel iets nieuws in onze herziene Onderhoudsgids. Die is nu nog completer! Van ‘hoe vervang je een pressfit lager’ tot het ‘ontluchten van je hydraulische schijfremmen’. Van het ‘afstellen van je derailleur’ tot het ‘instellen van je elektronische schakelgroep’. Je vindt het allemaal in de 260 pagina’s dikke gids. Ieder klusje voorzien van duidelijke foto’s en een stappenplan.

Eigenlijk kan het niet, maar toch doen we het….aanbieden voor slechts € 9,95!

Fietsbel

Fietsen zonder bel kan in 2018 echt niet meer. Maak met kerst een fietser blij met een bel die je niet ziet, maar wel goed hoort….de HideMyBell. Wel even checken welke fietscomputer degene die het cadeau krijgt heeft, want het mooie aan de HideMyBell is dat je er een fietscomputer bovenop zet. Die zit dan keurig in het midden voor je stuur zodat je een lekker lege cockpit hebt.

Zorg bij het bestellen dat je de juiste computer mount kiest!

Sokken

Met een paar goede fietssokken maak je iedere fietser blij. Sockeloen maakt ze, en dit zijn de nieuwste. Met een geinige skull met Sockeloenpet. Uiteraard op de juiste hoogte van 19 centimeter, zoals duidelijk door de fietsmodepolitie wordt voorgeschreven.

€ 17,95 en iedere euro waard.

Zwift

Wist je dat je Zwift ook cadeau kunt geven? Give the gift of Zwift, noemen ze het zelf. Je kunt iemand een abo van 3 maanden of een heel jaar cadeau doen. Moet diegene natuurlijk wel een goede indoortrainer hebben 🙂 Check het artikel hieronder even voor meer informatie daarover. Zwift cadeau geven doe je hier.

Is hij/zij ook in de winter liever buiten? Kies dan voor een Strava Premium cadeau. Voor € 54,95, krijg je zelf ook een maandje gratis. Op naar de KOM’s en QOM’s!

Fietsverlichtingset

Een setje fietslampen doet het altijd goed. Deze zijn via usb oplaadbaar en hebben een accuduur van 5 uur dankzij de gebruikte ledlampjes.

De voorlamp schijnt 9 meter ver en met het achterlicht ben je van grote afstand zichtbaar. Wel zo veilig! En dat voor maar 18,95 euro bij Decathlon.

Sportret

Klaas Jan van der Weij behoort tot ’s werelds beste sportfotografen. Hij maakte iconische foto’s: Greg LeMond na Parijs-Roubaix, Tom Dumoulin in noodweer naar winst in Tour etappe, Epke Zonderland aan de olympische rekstok. Het imposante, 384 pagina’s tellende Sportret is een schitterende collectie van zijn mooiste en meest bijzondere werk, met teksten van onder meer Wilfried de Jong, Marije Randewijk en Bert Wagendorp.

€ 50,-, bestellen bij de Volkskrant, of via Bol.com of natuurlijk gewoon kopen in een goede boekwinkel.

Abonnement op Fiets

Wie wordt er nu niet blij als het nieuwste Fiets Magazine op de deurmat valt. Als vanaf 15 euro ( voor 3 nummers) kun je een abonnementje cadeau geven.

Of je kiest voor een jaarabonnement met een Sigma verlichtingsset voor slechts 69 euro. En zo hebben we nog veel meer leuke aanbiedingen.

Magistrale koffie

Koffie en fietsen gaan hand in hand, en de echte koffieliefhebber maak je zeker blij met een zak koffiebonen van Magistrale. Je kunt kiezen voor diverse soorten. Een pondje overheerlijke Cima Coppi koop je voor € 14,50.

Check hun site even voor verkoopadressen of bestel online (wel even checken of er nog voor de kerst geleverd wordt).

Helmmuts

Met deze Estremo helmmuts van Castelli houd je in ieder geval je hoofd en oren lekker warm bij een winterse rit. Dankzij de fleece voering en verlengde achterkant ultiem comfortabel. Aan de voorkant zit een windstopper, de rest is goed ademend.

Voor 27 euro maak je een fietser heel blij.

Nooit meer koude vingers

Als je deze onderhandschoenen van Sealskinz cadeau geeft, weet je dat de blije ontvanger nooit meer koude vingers gaat krijgen. Ze zijn namelijk gemaakt van fijne Merinowol die isolerend en vochtregulerend is. Je draagt ze op echt koude dagen onder je gewone handschoenen en bent verzekerd van lekkere warme handen. Dat is toch wel 13 euro waard?