6 december 2017 | Léon van Bon

Léon van Bon test de Ruut Rondo CF2

Het enige dat Léon van Bon offroad doet, is een wandelingetje in het bos met zijn vriendin. Toch was hij er als de kippen bij toen er een gravelracer moest worden getest: de Rondo Ruut CF2. En wat blijkt? Léon is een echte gravelbijter! Nog nooit heb ik op een gravelracer gezeten. Mijn mountainbike is […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon