13 november 2017 | Edwin Haan

Rapha/Canyon fiets in gelimiteerde oplage

Slechts 50 van deze Canyon Ultimate CF SLX 9.0 Aero gaan er gemaakt worden. Met handgespoten grijs en zwart in het Rapha RCC thema. Dus met roze accenten.

De fietsen komen te koop vanaf 17 november, en je moet zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, lid zijn van Rapha’s RCC club om in aanmerking te komen. Naast je lidmaatschap moet je ook nog even 7000 euro meenemen, maar dan heb je wel een redelijk onderscheidende fiets. Ieder frame krijgt namelijk je eigen persoonlijke RCC nummer en logo.

Lichtgewicht

De Ultimate CF SLX 9.0 Aero heeft Canyon’s ‘sport pro geometrie’, is van carbon en wordt afgemonteerd met een complete SRAM Red eTap 11-speed groep en een Zipp NSW 404 carbon wielset. Een maatje M weegt dan 6,35 kilo. Lijkt het je wat? Dan moet je hopen dat je wordt uitgenodigd. ‘By invitation only’ meldt het persbericht namelijk. Houd je mailbox dus maar in de gaten.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen