Je vindt het verschrikkelijk óf je houdt ervan: matching fietskleding. Mocht je tot de laatste categorie behoren dan hebben we goed nieuws! We hebben 5 fietsmerken op een rij gezet die stijlvolle unisex fietskleding verkopen. Dus mocht je met je man, vrouw, fietsvrienden of teamgenoten matching op de fiets willen verschijnen, het kan!

1. GOBIK Wear

Dit stijlvolle Italiaanse merk heeft diverse unisex jersey’s, jassen, sokken én accessoires. Ideaal om een matching setje uit te zoeken voor bijvoorbeeld je (gemixte) fietsgroepje!

 

Kies bijvoorbeeld uit bovenstaande jersey’s, geschikt voor mannen én vrouwen. Meer weten over dit merk? Bezoek de website: store.gobik.com

2. KOMRAID

KOMRAID is een Engels merk, opgericht door twee fietsvrienden die klaar waren met alle ‘standaard’ kleding. Het merk kenmerkt zich door vrolijke, grafische prints voor zowel mannen als vrouwen. Het zijn geen unisex jersey’s, maar écht apart gemaakt voor mannen en vrouwen. Ze hebben hierbij subtiele verschillen in het ontwerp aangebracht.

Extra leuk: met de kortingscode VUELTA10% krijg je 10% korting op iedere bestelling boven de 100 euro! Meer weten? Bezoek de website: komraid.com

3. The Pedla

Vind je éxact dezelfde outfit iets teveel van het goede, maar wil je wel matching op de fiets zitten? Dan is The Pedla het merk voor jou. Ze hebben diverse prints in meerdere kleurencombinaties én uitvoeringen (korte mouw/lange mouw etc). Zo kan je zelf alles combineren tot een gewenste outfit, waarbij je toch nog een mooi setje blijft vormen met je fietspartner.

De kleding van The Pedla is niet goedkoop, maar daar krijg je wel ontzettend hoge kwaliteit én een zeer gedetailleerde afwerking voor terug. Meer weten? Bezoek de website: thepedla.com

4. Warsaw

Warsaw heeft prachtige wielerkleding voor mannen en vrouwen, maar wist je dat ze ook enkele unisex items hebben? Zoals het blauw gestreepte setje hierboven! Niet alle kleding is dus voor man én vrouw te verkrijgen, maar er zitten zeer leuke outfits tussen! Als je niet té matchy-matchy wilt zijn, kan je ook nog verschillende stijlen met elkaar combineren. Bijvoorbeeld samen dezelfde jas met een andere jersey en broek!

Meer weten over Warsaw Clothing? Ga dan naar de website: warsawcycling.com

5. Monton

Ook Monton, een fietsmerk uit China, heeft mooie sets voor zowel mannen als vrouwen. Kies voor dezelfde print, maar dan in een ander kleurtje óf ga voor exact dezelfde outfit. Je hebt een ruime keuze aan jersey’s met zowel korte als lange mouwen. Ook zijn er matching jassen en accessoires te verkrijgen!

Hoewel Monton een Chinees merk is, zijn de kleren overal ter wereld te bestellen. In Taiwan en Zuid-oost Azië wordt Monton zelfs als nummer 1 merk aangeduid voor comfortabele én stijlvolle kleding. Bestellen kan gewoon veilig via hun eigen webshop. Ze bezorgen overal ter wereld, dus ook in Nederland!

Meer weten over dit merk? Ga dan naar de website: montonsports.com