31 juli 2017 | Michael Kerkhof

Win een complete I-RIS outfit

Iris Slappendel was meer dan twaalf jaar profwielrenster met als één van de hoogtepunten de Nederlandse titel op de weg in 2014. Al tijdens haar carrière ontwierp ze kleding voor o.a. de UCI en van het Nederlandse team dat meedeed aan de wielerwedstrijden op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Nu heeft ze met I-RIS haar eigen kledingmerk en wij van Fiets vinden het een toffe outfit. In samenwerking met I-RIS (I Ride In Style) mogen wij een complete set weggeven aan onze lezers. Wil jij kans maken op een nieuwe outfit? Vul dan hieronder je gegevens in! De winnaar ontvangt uiteindelijk persoonlijk bericht. De kleding is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen.

Wil je meer weten van Iris en haar collectie? Kijk dan op: www.i-ris.cc.


Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Één reactie op “Win een complete I-RIS outfit

Geef een reactie

Inloggen