29 juli 2017 | Edwin Haan

Nieuwe helmen voor 2018

De redactie loopt heel wat beurzen af. In Keulen zagen we afgelopen week al veel nieuwe helmen voor modeljaar 2018. Op deze beurs tonen de merken die onder de grote ZEG-paraplu vallen hun nieuwste creaties. Net als bij de racefietsen is ook hier ‘Aero’ het toverwoord. En voor de Bianchi-rijders én alle liefhebbers van celeste heeft Abus extra zijn best gedaan.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen