Rare lui, die Fransen van Cafe du Cycliste. Het stijlvolle Franse kledingmerk maakt niet alleen mooie fietspakkies, maar ook hele mooie foto’s en video’s. Nu komen ze met een hele gekke, maar wel met prachtig beeld en een lekker deuntje er onder. Gewoon even kijken, gaat nergens over, maar je krijgt wel zin om te fietsen.

Gratis bergen badge

Wat wel ergens over gaat is hun badge-actie. Als je lid wordt van de Cafe du Cycliste Strava groep en je hebt een mooie berg beklommen, dan krijg je van hun gratis en voor niks een mooie badge van die berg. Leuk toch? Addertje onder het gras? Altijd! Je moet ook je gegevens achterlaten op hun site, waarna ze je natuurlijk lekker kunnen bestoken met mailtjes. Maar, uit ervaring weet ik dat die ook vaak leuk zijn. Welke bestel jij als eerste? De site waar alles wordt uitgelegd vind je hier: cafeducycliste.com/where-we-ride/claim-your-badge/

Iedere volgende badge krijg je ook gratis thuisgestuurd, maar dan alleen als je ook iets besteld in hun webshop. Rare lui, maar ze zijn niet gek daar in het zonnige Nice.