9 mei 2017 | Michael Kerkhof

Win startbewijzen voor Gran Fondo Amsterdam

Op 25 mei 2017 wordt er voor de allereerste keer de Gran Fondo Amsterdam verreden. In samenwerking met NL Tour Rides geeft Fiets 3×2 startbewijzen (á €34 p/s) voor deze nieuwe klassieker in de hoofdstad.

Gratis wielershirt

Je kunt kiezen uit drie afstanden, te weten 75, 115 en 155 kilometer. Tijdens de route moeten er bijna 400 hoogtemeters worden geklommen en zijn er maar liefst vier afgesloten wielerparcoursen waar je in een korte individuele tijdrit de strijd tegen de klok kunt aangaan. Voor de start ontvang je een lekker kopje koffie of thee en na de finish kun je genieten van een gratis drankje én krijg je het Gran Fondo Amsterdam wielershirt.

Wil jij kans maken op twee startbewijzen? Vul dan hieronder je gegevens in!

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen