10 februari 2017 | Michael Kerkhof

fi’zi:k geeft een zadel van Geraint Thomas weg

Fi’zi:k heeft een leuke actie in het leven geroepen. Je kunt namelijk een Arione R3 zadel winnen, gesigneerd door Sky-renner Geraint Thomas. Wat moet je doen? Geef antwoord op een vraag en wie weet fiets je binnenkort zelf wel op een zadel waar ook Chris Froome gebruik van maakt.

Ga naar de website om kans te maken op het zadel. De actie eindigt op zondagmiddag 12:00 uur.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi. Contact: michael.kerkhof@newskoolmedia.nl

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen