10 februari 2017 | Michael Kerkhof

BBB Kite helm wint IF Design Award

De Kite helm van BBB heeft vorige week de IF Design Award 2017 gewonnen. De Kite werd door de jury erg gewaardeerd omdat het een alles-in-één helm is en voor zowel op de racefiets als op de mountainbike geschikt is. De Kite won in de categorie Sports/Outdoor/Bicycles.

Veelzijdigheid hoeft niet duur te zijn

“De Kite maakt gebruik van de techniek van de hoogwaardige Icarus helm, maar voor een aantrekkelijker prijs. Extra geschikt voor mountainbiketochten door de verlaagde zij- en achterkanten. En als je liever op de racefiets zit, is het vizier met één handige beweging te verwijderen”, liet de jury weten.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi. Contact: michael.kerkhof@newskoolmedia.nl

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen