Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Fiets special: onderhoud en reparatie

Na een korte rustperiode is het straks tijd om weer je fiets op te stappen. Echter, in de winter moet er flink gesleuteld worden aan je fiets. Denk aan het vervangen van je ketting, de remmen of lastige materie waarmee je eigenlijk naar de fietsenmaker wil gaan. Met de Onderhoud & Reparatie Special van Fiets kun je alles zélf oplossen en wordt alles stap voor stap uitgelegd.

Wat staat erin?

• Stap-voor-stap instructies
• Elementaire technische kennis
• 100% relevante reparaties
• De nieuwste technieken: elektronisch schakelen, hydraulische raceremmen
• Tips van professionele Mecaniciens

Handig om te hebben, maar ook handig om te geven (voor de feestdagen bijvoorbeeld!). Koop deze special met 863 kleine en grote reparaties aan je racefiets of mountainbike nu voor €8.95 (zonder verzendkosten). Koop de Fiets Onderhoud & Reparatie special dus nu!

Facebook comments worden geladen...