Nog even en de carrière van Fabian Cancellara zit erop. De Zwitser is bezig aan zijn laatste seizoen en bekroonde een glansrijke loopbaan onlangs met Olympisch tijdritgoud. Reden voor Le Baroudeur om Spartacus, zoals de bijnaam van Cancellara luidt, te eren met een fraai kunststukje.

Spartacus

“De spartaanse helm op de poster is opgebouwd uit alle 109 overwinningen die hij tot dusver boekte als prof. De eerste profzege op Rhodos, de drie overwinningen in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix, de acht Tour-etappes, de vier wereldtitels en natuurlijk het recente olympische succes in Rio de Janeiro; geen enkele overwinning ontbreekt,” zo valt er te lezen in een persbericht van Le Baroudeur.

Daags nadat Spartacus definitief in de remmen knijpt start de productie. Mocht er in die tussentijd nog een overwinning bij komen, dan wordt die zege er uiteraard in verwerkt. De poster is verkrijgbaar voor 38,95 euro.

Details:
– Wielerdesign: op de achtergrond een spaakpatroon. De spartaanse helm, met kartels van een tandwiel, bestaat uit overwinningen
– Formaat: 594 x 840 millimeter (A1) staand (past in standaard lijsten)
– Duurzaam papier (140 grams)

Meer informatie vind je op de site van Le Baroudeur.