Aanstaande zondag wordt er voor alle vrouwelijke fietsliefhebbers het Strongher Festival georganiseerd. Vorig jaar deden er zo’n 1.000 deelnemers mee aan het festival, toen nog onder de naam ‘We Own Yellow Festival’, en dit jaar hoopt de organisatie op veel meer enthousiaste deelnemers. Kortom: heb je, ken je óf ben je een vrouw die het leuk vindt om door Utrecht een toertocht te rijden? Twijfel dan niet en schrijf je/haar in!

Strongher Festival voor iedereen

Er is aan alle niveaus gedacht. Zo is er een 45 kilometer lange DJ Ride, een 85 kilometer lange LED Ride en een 145 kilometer lange QOM Ride. Alle afstanden starten in Buchten en keren na een mooie tocht over onder andere de Utrechtse Heuvelrug daar weer terug. Onderweg is er van alles en nog wat te beleven tijdens het speciale wielerfestival met eten, drinken, muziek en vele workshops. Het is dé Olympische afterparty, zo omschrijft de organisatie het evenement.

Wil jij meedoen aan één van de drie toertochten of ken jij iemand die mee wil doen? Schrijf je dan voor 1 september in, want daarmee maak je het jezelf een stuk makkelijker. Op de dag zelf kun je je ook nog inschrijven, maar houd wel rekening met een kleine wachttijd bij de inschrijfbalie.

Meer informatie over het evenement vind je op de site.