B’twin, het huismerk van winkelketen Decathlon, komt met een kleurrijke nieuwe lentelijn. B’twin staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitsverhouding en is ook qua uiterlijk niet minder dan menig ander kledingmerk. Uit de nieuwe folder lichten wij de ‘sokken 700’ en de ‘aerofit’ fietsbroek, fietsshirt en handschoenen uit.

sokkenDe sokken zijn ontworpen voor wielrenners die veel kilometers maken. Steun, luchtdoorlatendheid en lichtheid zijn gegarandeerd evenals bescherming tegen blaren dankzij de Friction Free technologie. Daarnaast zorgt de vernieuwende ruitvormige weving voor een betere vochtafvoer. De prijs valt ook mee: €9.99,- euro.

 

De aerofit-kleding zit allemaal strak om het lijf en is, zoals de naam het al omschrijft, erg aerodynamisch. Het fietsshirt is het lichtste van de B’twin-collectie en heeft een zeer slanke en ergonomische snit. Het shirt bestaat geheel uit ademend mesh voor een optimale afvoer van transpiratie. De wielerbroek is eveneens erg licht en biedt net als het shirt een uitstekende afvoer van transpiratie. Wielerploeg FDJ maakt al gebruik van de comfortabele aerofit-wielerbroek. fietsbroek

handschoenenTot slot zijn er de ‘aerofit 700 handschoenen’. Zij zijn erg licht en beschikken over technogel om de trillingen van het stuur te beperken. Ze zitten als een tweede huid en beschermen niet alleen bij intensieve trainingstochten, maar ook bij warm weer.

Prijzen:
Fietsshirt aerofit mesh: €65,99,-
Wielerbroek aerofit: €65,99,-
Handschoenen aerofit 700: €25,99,-
Sokken 700: €9,99,-

Meer informatie staat op de site van Decathlon.