Kom je dit jaar ook naar de BikeMOTION?

bikemotionDe grootste fietsbeurs in de Benelux gaat dit jaar al op vrijdagochtend om 10 uur open. Best een reden om een dagje vrij te nemen want al om 11:00 uur beginnen wij in ons FIETS-theater met interessante presentaties.

11:00 uur: Van bierbuik naar klimgeit

Yneke Vocking bijt de spits af. Zij legt uit hoe een fietser efficiënt traint en tegelijkertijd afvalt met een goed eetpatroon. Je gaat naar huis met praktische tips en concrete acties om direct toe te passen.

 

12:00 uur: Elke dag een uur

elkedageenuurEen uurtje later staat Léon de Kort klaar om je te vertellen over zijn project, dat langzaam zijn eind nadert. Léon fietst sinds kerst 2013 elke dag een uur en doet hier verslag van in FIETS Magazine, op Twitter en Facebook. Hoe een spontaan opgekomen idee is uitgegroeid tot een verfrissend en energiek fietsproject waarbij gezondheid en genieten hand in hand gaan legt hij uit in het theater van Fiets.

De ene interessante presentatie volgt de andere op. Tot maar liefst 21:00 uur op vrijdagavond, het zal dus nog lastig worden om tussendoor de rest van de beurs te bekijken :-).

Misschien nog een extra dagje Utrecht doen?

 

De Techman

Niet elke sessie in het programma duurt een heel uur. Vier keer per dag geeft een technisch redacteur
van Fiets uitleg bij een reparatie. Van band wisselen tot wielen spaken, van interne kabels vervangen tot het monteren van tubeless racebandjes, alles komt kort en bondig aan bod. Kijk op de beeldschermen bij het Workshoptheater wanneer deze sessies zijn ingepland.

Meer informatie over de beurs op de site: BikeMOTION Benelux. De beurs vindt plaats van 17 t/m 20 oktober (laatste dag is vakdag)

Voorverkoop
Als je nu al zeker weet dat je de beurs gaat bezoeken, raden we je aan om je kaartje alvast online te bestellen. Je betaald dan tot en met 16 oktober slechts €12,50, aan de kassa is dit €16,00.