Shimano heeft het sponsorcontract met het Belkin Pro Cycling Team verlengd. Beide partijen sloten een overeenkomst voor nog eens twee jaar. Shimano sponsort de ploeg al ruim 15 jaar, sinds de periode dat het team nog door Rabobank werd gesponsord.
 
Richard Plugge, algemeen directeur Belkin Pro Cycling Team: ”De samenwerking met Shimano is voor ons van groot belang. Ze zijn al meer dan 15 jaar een belangrijke en loyale partner van ons team. Zelfs toen we op zoek waren naar een nieuwe hoofdsponsor gaven zij ons alle steun, flexibiliteit en tijd die we nodig hadden. Shimano heeft dit jaar wederom een belangrijk aandeel gehad in ons succes. Ik heb er alle vertrouwen in dat we volgend jaar de prestaties van 2013 kunnen overtreffen.”. Belkin rijdt komend seizoen op fietsen van Bianchi.
 
Hennie Stamsnijder, sport marketing manager Shimano Europe: ”We hebben geen moment getwijfeld of we de samenwerking met Belkin Pro Cycling Team moeten voortzetten. Hun aanpak past perfect bij onze visie, doelen en werkwijze. Ze zijn innovatief, geven ons waardevolle feedback en zijn altijd bezig om de beste te worden.”