Als je al langer ons forum bezoekt ken je de naam Gerard van Dongen vast wel. Deze fanatieke Parijs-Roubaix liefhebber is op 110 dagen voor de start van de 110e P-R gestart met een blog over deze schitterende klassieker: parijsroubaix.blogspot.com

Tot 8 april 2012 zal dagelijks een artikel worden geplaatst om “warm te lopen” voor de (Gerards woorden) mooiste eendagskoers van het jaar. Een verslag over een editie, over een strook, een DVD bespreking of een mooi filmpje of gewoon een stukje met leuke achtergrondinformatie.

Ook zal Gerard, als ervaringsdeskundige, regelmatig verslag doen over hoe het is om als wielertoerist in “De Hel” te fietsen.Door middel van tips, anekdotes en mooie foto’s. Op alle artikelen kun je als bezoeker reageren. Ook zal een speciale Facebook pagina de blog ondersteunen en zou Gerard graag gebruik maken van jullie input en opmerkingen. De blog (daar is het een blog voor) heeft geen journalistieke ambitie maar is vooral bedoeld als een passionele blik in “de Hel” door de ogen van een liefhebber.